Aşkı imkansızlar sokağında aramak zorunda değilsin, ben imkansızlar sokağında uzun süre takılıp imkanlılar sokağın buldum aşkı. Sanki imanlılar ve imansızlar olmak üzre insanları 2 kutba ayırıyormuş gibi hissettim, neyse
Banka hesabımız bile var ilerideki günlerimizi düşünerek açtığımız.
Sana tavsiyem ise şu, öyle edebi laflara gerek yok :
- Sen kendini bilirsin, o kişiyi de bilirsin. Bu işin olur yanı yoksa teklif dahi etme, sil kafandan. Kimseye kendini acındırmanın, rezil olmanın anlamı yoktur. Olmayacak duaya amin denmez.
- Kıza kıyasla tipin az çok düzgünse ve olur yanı varsa 2 saniye bile bekleme, burada çok basit cümleler kuruyormuşum gibi gelebilir ancak üzgünüm ilişkiler bu denli laçka, insanlar bu denli sahte. Zor bulursun karakterli bir kız arkadaşı da bu zamanda, söylemedi deme. Aldanma gözlere.
- Ve hani LYS zamanı çoğu aşklar da faso fiso olur kaybolur gider. Kimse ben gibi giden sevgilisinin ardından yol gözlemez
Bu yüzden LYS zamanı kafanı yorma bunlara. Üniversiteden bir güzele vurulursun, 4 sene onla okursunuz. Olur da becerebilirseniz zaten onunla evlenir yuvarlanır gidersin
Şimdi sevgili olsan bile emin ol araya mesafeler girince bir güzel yok olursunuz. Bir tarafta kaçak olur genelde. Genelde sen daha çok seversin ama aynı sadakati başka illerde o göstermez.
Çok genel konuşuyorsun diyeceksin, buyur şansını dene bu kadar özel hissediyorsan
LYS sınavından ümidin yoksa, kendine başarısızlık sebebi arıyorsan da yalnızca kendini kandırırsın.
Her ihtimali değerlendirip ona göre konuşuyorum anlayacağın üzre, sen bir düşün dediklerimi.