İmkansıza Aşık Olmak

Unutabildin mi veya boşverebildin mi?
Aslına bakarsak hayır.

ASLINA BAKARSAK HAYIR.
Sevdiğim bir kız vardı lise ikide. Her gün görüyordum işte kızı. Bir zamandan sonra kanka olduk yani yakınlaştım kıza, ama sevgilisi vardı, beni kardeş olarak facebok'ta etiketliyordu o derece. Ben onun için yanarken o bana sevgilisiyle öpüşme fotoğraflarını gösteriyordu. Sonuç okulumu değiştim. Annemelere farklı bahaneler üreterek.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASLINA BAKARSAK HAYIR.

Sevdiğim bir kız vardı lise 2 de .Hergün görüyodumişte kzı.Bi zamandan sonra kanka olduk yani yakınlaştım kıza,ama sevgilisi vardı,beni kardeş olarak facebokta eti ketliyordu o derece.Ben onun için yanarken o bana sevgilisiyle öpüşme fotoğraflarını gösteriyordu.Sonuç okulumu değiştim.Annemelere farklı bahneler üreterek.
Bu iş iki ucu şeyli değnek yani. :D

Aynisi bana da oldu, ben onun icin ne kadar ugrastim hala ayni okuldayiz yan siniftan biriyle cikiyor.

Her gun goz goze geliyoruz ama yapacak hicbir seyim olmadigi icin mutsuz hissediyorum.

Aynisi bana da oldu, ben onun icin ne kadar ugrastim hala ayni okuldayiz yan siniftan biriyle cikiyor.

Her gun goz goze geliyoruz ama yapacak hicbir seyim olmadigi icin mutsuz hissediyorum.
Açılırsam zaten bir çuval inciri berbat etmiş olurum. En iyisi arkadaş olarak devam edip için içini yerken ona onu sevdiğini söylememek.

Sevgilisinin açığını bul!!
Saçmalamayın hocam. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sırf sevgili olacaklar diye böyle bir şey yapılmaz ki şöyle bir şey de var eğer sevgilisi ile arası bozulursa kız üzülür. Bu durumda bu kardeşimizin işine hiç gelmez. Kız erkeklerden soğur, bir süre sevgili istemez. Kızların kafa yapısı çok değişiktir, anlamayamazsın. Saati saatini tutmuyor :D
Neyse. Hocam bende de aynı durum var. Üniversite 2. sınıfım. 2 senedir aynı durumu yaşıyorum. Kızla samimiyiz fakat büyük ihtimal beni sevgili olarak görmüyor. Çünkü sevgilisi oldu ayrıldı başka yaptı falan. Ben her zaman, her derdine derman olmuş bir kişiyim. Bunu şey olarak söylemiyorum, bir beklentim yok fakat her zaman imdadına yetiştim. Ne sorunu olursa olsun hep yanındaydım. Fakat olmayınca olmuyor :) Açılmadım hiç bu durumu kaybetmemek için. Memnun muyum bu durumdan? Hayır. Fakat yapabileceğim bir şey yok. Açılsam bu kadar şeyi mahvederim. Ortamı, samimiyetini kaybederim BELKİ. Kesin bir şey değil, belki kabul eder belki etmez. Bunu bilemem fakat hiç şansımı denemedim. Şurada okulun bitmesine az bir süre kaldı zaten. Okul bittikten sonra büyük ihtimal birbirimizi de çok sık görmeyeceğiz. O yüzden ben peşini bıraktım bu işin. Normal kanka, arkadaş gibi davranmaya devam ediyorum. Senin de sınavın var zaten. Ona odaklan. Bırak bu aşk meşk işlerini :) Zaten lise bitecek. Üniversite de elbet daha iyisi çıkar karşına. Bir insana bu kadar bağlanıp takılı kalma. Belki de doğru kişi o değildir. Boş ver. Hayatına devam et :)

Ara bozmak gibi bir şeyi tabii ki de düşünme, sonuçta sana yapıldığını farzedersen bile üzülürsün. Bence olay sende değil kızda bitiyor. Arkadaşıyla mutluysa nasıl yanına çekebilirsin ki? Ha araları bozulur, tartışırlar o zaman olay sende biter. Önerim önündeki sınava çalışmandan yana. Ben de seneye gireceğim ve başımdan bu tür illetleri atmak istiyorum. -Sigara gibi bir alışkanlığım da yok ki kafama daha çok takıyorum.-Bakarsın güzel bir üniversitede daha güzel birini bulursun. Hayat bu, belli mi olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı