Impact client - The utility mod for Minecraft sitesinden indirdiğiniz sürece sorun oluşturmaz.
Hypixel'den ban yedirtir, hatta ücretsiz bir hile gireceğiniz sunucuların birçoğundan ban yedirtir. Anarşi sunucularında, singleplayerda veya sizin/arkadaşınızın kısacası hile koruması olmayan (hilenin izin verildiği) bir sunucuda açabilirsiniz.
Benim tavsiyem meteor Client ve addonlarıdır fakat impact köklü ve kaliteli bir Client.
Steam sorun etmez. Meteor ve TrouserStreak gibi addonları kullanarak daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz. Fakat meteor son sürümlerde bulunuyor dolayısı ile eski versiyonlu sunuculara girmek için bir de viafabricplus kullanmanız gerekir. Eğer hileler ile aranız çok yoksa impact kullanıp geçebilirsiniz. Bunun yanında o clientle sunucuya girme konusunda eğer hileler açık değilse sorun yaşatmayacağını tahmin ediyorum fakat yine de böyle bir şey yapmayın, riskli olabilir.Peki senin önerdiklerin nasıl? Şunu da ekleyem başka bir yerde kullanmayacağım asla ama hani bilgisayarda var diye ya da yanlışlıkla o Client'le sunucuya girip kullanmasam bile ban yedirtir mi? ( En önemlisi de Steam benim için onda da sorun teşkil etmemesi çok önemli, teşekkür ederim şimdiden bilgilendirdiğin için. )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.