İmza kampanyası: Crysis 3'e DirectX 10 Desteği Gelmesin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ömer Faruk Bayraktar, imzalıyorum. Crysis 3 kesinlikle DirectX 11'in gerçekten hakkını veriyor. Ve sadece bunda çalışmalı.

Hasan DEMİRBAĞ İmzalıyorum. Hele hele o oyunu satın aldıktan sonra sırf o oyunu çalıştırsın diye bilgisayar aldım. Eğerki Directx 10 a düşerse pencereden atlarım.(Not 1. katın penceresinden :))

Selami Kartal imzalıyorum. Dx11 uyumlu bir ekran kartım yok oyunuda almadım henüz, ekran kartına 350-400 lira verebiliyorsak oyuna da 90-100 lira verebiliriz, sonuçta birbirleriyle bağlantılı kavramlar, oyun yapımcısını desteklemezsek donanım üreticisi bir yenilik çıkarmaz keza aynı durum donanım üreticisi içinde geçerli. İşletim sistemlerinin, oyunların, diğer yardımcı programların bedava olduğunu düşünen zihniyete sahip bir toplumuz. Bu zihniyeti sonuna kadar kınıyorum ve buna dahil olmak istemiyorum. :mad:

Batuhan ALIM,bende imzalıyorum her ay internete para veren bir insan kalkıp ekran kartınada para verir en azından biriktirir.Belkide directx 10 istiyenler arasında sigara içenler var yani demek istedigim o sigara parasını her gün yada her hafta kenara atsa gider ekran kartı alırı.Bakın Call of Duty nasıl oldu crysis 3te böyle olmasın dedigim gibi bende imzamı atıyorum sonuna kadarda devam edeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı