Dostum şaka mısın? Sanki dinin ifadelerini (ki kutsal kitapta bu söylediğinin yazdığını zannetmiyorum.) sanki realiteymiş gibi anlatıyorsun ya ona çok ayar oldum şu anda.
Felsefe bölümünde görüşünü ayet/hadis vb. ile savunuyorsun ve karşıdakinin sana yaptığı açıklamayı anlamamazlıktan geliyorsun doğal olarak. Dine inanan bir insan olarak bana göre araştırma yapmayan sensin bunun sonu gelmez. Dinler *** gibidir, herkes kendisininkinin güzel koktuğunu düşünür. (milliyetçilik remake)
Ben Müslüman'ım, doğuştan. Benim kafama Ateistlik yatmıyor, çünkü kainatın yokluktan var olması biraz garip. Ama aklımda şu soru da var. Tanrı hiçlikten nasıl ortaya çıktı? Kafam karışık gibi.
Felsefe bölümünde görüşünü ayet/hadis vb. ile savunuyorsun ve karşıdakinin sana yaptığı açıklamayı anlamamazlıktan geliyorsun doğal olarak. Dine inanan bir insan olarak bana göre araştırma yapmayan sensin bunun sonu gelmez. Dinler *** gibidir, herkes kendisininkinin güzel koktuğunu düşünür. (Milliyetçilik remake)
Dinim ise temizliğe,adalete verdiği önemden ve diğer dinler gibi (kilisede günah sildirme) gibi bana mantıklı gelmeyen ve maddiyata dayanmayan bir din olduğundan İslam.