Tum inanc sistemleri insan uydurmasi. Hic birine inanmiyorum.
Nasıl yani?
Tum inanc sistemleri insan uydurmasi. Hic birine inanmiyorum.
Aynı birkaç bin sene önce Mısırlıların tanrıları ve Roma'nın tanrılarının bugün insan uydurması olduğunu biliyorsak diğer dinler de aynı şekilde insan uydurması olduğunu biliyoruz. Bazı insanlar çok dar açıdan baktıkları için hala direnseler de birkaç sene sonra zaten dinlere inanlarla dalga geçecekler yeni nesiller.Nasıl yani?
Öyle bir ayrım mı var atomik bağ gibi.
@Nvidiaseveramaamadkullanır, bu çok olağan bir beyin davranışıdır. Ne görmek isterseniz onu görürsünüz, ne gördüğünüzü düşünürseniz onu görürsünüz. Gördüğünüzü sandığınız figür daha önce herhangi bir tabela, site veya bir kitaptan gördüğünüz bir insanın şekli olabilir.
Dostum şaka mısın? Sanki dinin ifadelerini (ki kutsal kitapta bu söylediğinin yazdığını zannetmiyorum.) sanki realiteymiş gibi anlatıyorsun ya ona çok ayar oldum şu anda.Araştırmadan yazmayın, kuran ayetlerinde belirtilir şeytan onun şekline asla giremez. Şu komikmiş gibi gülücük emojisi atanlarada bir şey diyecetimde neyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.