İnancını tanımlayabilir misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum şaka mısın? Sanki dinin ifadelerini (ki kutsal kitapta bu söylediğinin yazdığını zannetmiyorum.) sanki realiteymiş gibi anlatıyorsun ya ona çok ayar oldum şu anda.

Bende sana ayar oldum, bir şey bilmeden konuşuyorsun biraz araştırmak çok mu zor? İnanç un yok zaten sana ne desem aynı şeyleri sayıklayacaksın.

Bende sana ayar oldum, bir şey bilmeden konuşuyorsun biraz araştırmak çok mu zor? İnancın yok zaten sana ne desem aynı şeyleri sayıklayacaksın.
Felsefe bölümünde görüşünü ayet/hadis vb. ile savunuyorsun ve karşıdakinin sana yaptığı açıklamayı anlamamazlıktan geliyorsun doğal olarak. Dine inanan bir insan olarak bana göre araştırma yapmayan sensin bunun sonu gelmez. Dinler *** gibidir, herkes kendisininkinin güzel koktuğunu düşünür. (milliyetçilik remake)

Ben Müslüman'ım, doğuştan. Benim kafama Ateistlik yatmıyor, çünkü kainatın yokluktan var olması biraz garip. Ama aklımda şu soru da var. Tanrı hiçlikten nasıl ortaya çıktı? Kafam karışık gibi.

Felsefe bölümünde görüşünü ayet/hadis vb. ile savunuyorsun ve karşıdakinin sana yaptığı açıklamayı anlamamazlıktan geliyorsun doğal olarak. Dine inanan bir insan olarak bana göre araştırma yapmayan sensin bunun sonu gelmez. Dinler *** gibidir, herkes kendisininkinin güzel koktuğunu düşünür. (Milliyetçilik remake)

Dediğim gibi senle tartışmayacağım, sizin gibi insanlar zaman kaybı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı