Kitap İnce Memed Serisi

Aras the Great

Kilopat
İnce Memed serisi Amazon üzerinde diğer sitelere göre ucuz satılıyor. Kitabın yorumlarını aşağıya bırakıyorum, okuyarak alabilirsiniz.

İnce Memed 1 İnce Memed 1 : YAŞAR KEMAL, TAMER ERDOĞAN: Amazon.com.tr: Kitap
İnce Memed 2 Amazon.com.tr
İnce Memed 3 Amazon.com.tr

1000 kitap: İnce Memed - Yaşar Kemal - 1000Kitap

1699637716826.png

Son düzenleme:
@etNemo çok sevilen bir seri diye biliyorum. Türü sevenler için bir nimet olmalı.
Hocam ben bu seriyi ilkokulda okudum anlamazsın dediler, ben kendimce anladım ve basit bir macera romanı gibiydi benim için. Ortaokulda okudum; insan neden isyan etmelidir, neye isyan etmelidiri anladım. Lisede okudum siyasi heyecanla bu ülkeye komünizm gerektir dedim, üniversitede okudum psikolojide anladım. En son geçen sene, 30 yaşımda bir daha okudum ve hem erken dönem cumhuriyetini, hem Anadolu'nun sosyolojisini, hem insanın psikolojik devinimini, hem amacın ve motivasyonun insanı nasıl bir girdaba çekebileceğini gördüm. Yaşar Kemal yaşadığı toprakları en iyi özümsemiş insanlardan birisidir bence.

@Aras the Great dediğiniz gibi türü sevenler için nimet ve fiyatı da uygun geldi. Satın almayı düşünen varsa kesinlikle almalı.

Mükemmel bir eser. Bir başyapıt. Bana göre Türk Edebiyatının zirve noktası. Yaşar Kemal okumak çok farklı bir şey. Onun diline üslubuna ve tadına ulaşanlar okuduğu her 3-5 kitap sonra Yaşar Kemal'e geri döner.

Aklında şüphe olanlar bir saniye düşünmesin kitaplığınızda İnce Memed yoksa o kitaplık her zaman eksik kalacaktır. Ama bugün 12'yi bekleyebilirsiniz daha da indirime girebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı