Doğru dürüst yazsana be dostum penta sana hangi ürünü gönderiyor? Değişimi kim nasıl yaptı?Daha thh karar çıkmadı ama penta bana ürün gönderiyor İncehesap'tan bir cevap yok bugün gelecekmiş değişim yaptılar THH etkiler mi bilmiyorum.
Doğru dürüst yazsana be dostum penta sana hangi ürünü gönderiyor? Değişimi kim nasıl yaptı?
Doğru dürüst yazsana be dostum penta sana hangi ürünü gönderiyor? Değişimi kim nasıl yaptı?
Değişimi penta yaptı fakat onlardan böyle bir talebim olmadı ki ayrıca İncehesap THH verdim aynı ürünü gönderiyor penta.
THH daha cevap gelmedi.
Olayın detayını öğrendim İncehesap servise ürün değişimi yapın demiş ama benim talebim olmadan THH mahkemesini kapatın ürünü alın diyorlar ürünü kabul etmeyip THH devam edeceğim.
Penta muhtemelen ithalatçı. Değişimi satıcı yada ithalatçı yapmakla yükümlü.Değişimi penta yaptı fakat onlardan böyle bir talebim olmadı ki ayrıca İncehesap THH verdim aynı ürünü gönderiyor penta.
THH daha cevap gelmedi.
Olayın detayını öğrendim İncehesap servise ürün değişimi yapın demiş ama benim talebim olmadan THH mahkemesini kapatın ürünü alın diyorlar ürünü kabul etmeyip THH devam edeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.