İncehesap.com havaleyi onaylamıyor

aOnn1453

Decapat
İncehesap.com'dan bir sistem satın aldım 4500 liraya. Saat 00.50 gibi de Ziraat Bankası hesabımdan havale yaptım. İncehesap dolardaki dalgalanmadan dolayı 6 saatte havale yapmanız gerekmektedir demiş. Fakat neredeyse 2 saattir havalem onaylanmadı ve süre akıyor. Bu arada dekontta valör diye bir şey yazıyor ve orada tarihi 14.01.2019 yani pazartesiyi gösteriyor. Sabaha sipariş iptal olacak. Neden havalem kabul edilmiyor? Ne zaman kabul olur? Eğer kabul olmaz da sipariş iptal olursa param anında hesabıma döner mi yoksa süründürürler mi? Çünkü banka aptallığından vereceğim siparişten olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum şu ben ziratteki kyk burs hesabımı kullanıyorum. Banka kartının e ticaret için limiti 3000 lira. Ama havalede sınır yok daha önce yapmıştım çünkü.

hocam sanal kart da kredi kartı hüviyetinde değil mi.Ben banka kartı şeklinde yapmak istedim alışverişimi. Kredi kartı kullanmıyorum O yüzden yapmadım onu da
Eki Görüntüle 359594Bu Arada son durum Sabah uyandım süre bitmiş ama hâlâ iptal olmamış. Yardım bölümüne yazdım. Bakalım inşallah bir sıkıntı olmadan siparişi verebilirim.
Merhaba. Ayni durum benim de başıma geldi, şubeye yazdıktan sonraki süreç nasıl oldu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı