incehesap.com slate 3070 alınır mı?

mertbndm

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar, ince hesap üzerinde bulunan slate adında bir sistem gordum.
Ekran kartı olarak "PNY GeForce RTX 3070 8 GB xlr8 Gaming revel Epic-X FPS" diye bir model kullanılıyor.
Sizce bu ürün alınır mı?

Kasa olarak.
Ve.
Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hangisini secmeliyim?
PC linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aralarından Cougar seçmelisiniz. Gamepower çöpüne para vermeyin. Ben açıkçası ince hesap hazır sistemelerine güvenmiyorum.

Ekran kartı olarak "PNY GeForce RTX 3070 8 GB xlr8 Gaming revel Epic-X FPS" diye bir model kullanılıyor.
Sizce bu ürün alınır mı?

Kasa olarak.
Ve.
Cougar MX350 Mesh CGR-5NM2B-MESHC 700W 80+ PSU USB 3.0 ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hangisini secmeliyim?
PC linki.
Kasa gerçekten çok kötü, Görünüşüne aldırma en ucuz malzemeler ile yapılıyor.
Sizce bu ürün alınır mı?

Kasa olarak.
Ve.
Hangisini secmeliyim?
PC linki.

Gamepower PSU'lu alırsanız en fazla 6 ay sonra mangal kokusu alabilirsiniz, artık PSU'nun üzerinde sucuk falan pişirirsiniz.

Her şey serisinin en ucuzu ve bu parçalarla bu fiyat yüz kızartıcı.
Alınmasını önermem.

Kullanmadığım bir ürüne leş, çok kötü, dandik gibi benzetmeler yapmıyorum. Önce kullanmak lazım anlamak için.

İlla kullanmaya gerek yok bir markanın kalitesini bilmek için. Ucuz malzemeler, PSU'lar için ise kalitesiz kapasitör ve devre elemanları. Bunu burada ki çoğu insan bilmekte.

Kullanmadığım bir ürüne leş, çok kötü, dandik gibi benzetmeler yapmıyorum. Önce kullanmak lazım anlamak için.

PSU direk C4, sertifikası gerçek mi fake mi bilinmiyor, düzgün koruması yok. Patladıktan sonra muhatap yok. Hiçbirşeyi yok.

PSU direk C4, sertifikası gerçek mi fake mi bilinmiyor, düzgün koruması yok. Patladıktan sonra muhatap yok. Hiçbirşeyi yok.
Eğer öyleyse ben de Dark marka kalitesiz, sertifikasız bir PSU'yu 4 sene sorunsuz kullandım. Yani böyle şeyler şansa bağlı ama kullanmadan bilemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı