İncehesap güvenilir mi?

alfabe

Hectopat
Daha fazla  
İncehesap güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum. Forumlarda herkes güvenilir demiş. Ama şu video beni düşündürdü. Şikayetvar'da da bunun gibi bir sürü şikayet var. Geri dönüş oranı %100 ama cevaplar otomatik cevap gibi. Sistem almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Evet arkadaşlar ince hesap yetkili servisi ile görüştüm kafamdaki birkaç soruyu onlara sordum kısaca bi özetlemek gerekirse herhangi bir şekilde ürün bozuk gelse bile iade alırken sıkıntı olacağını ancak tamire götürebileceklerini yazdılar bazı arkadaşlar için bu küçük bir risk olabilir saygı duyarım ama benim için değil

Sıfır aldığınız ürünün tamir görmesine razıysanız tercih edebilirsiniz tabii saygı duyarım incehesap ta bu tarz olaylar çok oluyor diye uyarmak istedim sadece, yukarda bi arkadaş yazmış sorunlu ürünü satıp servise yönlendiriyorlar diye

Ben ayın 13 ünde sipariş ettim hala gelmedi 5 gün diyorlar çarşamba günü son gün bakalım müşteri hizmetlerini aradım iki kere biri iki gün önce daha sipariş numarasını öğrenmeden farklı tel numarası olmasına rağmen aciliyetinizi belirtiyorum dedi şuanda paketlenecek dedi diğeri bugün daha yeni sıraya alınmış montajı yapılacak dedi elime ulaştığında yazacağım 35.000tllik hazır kasa aldım

İlk kez incehesaptan alışveriş yaptığımda, Gaming gecesinde Asus Rog Fusion II 500 almıştım. Aldığıma bin pişman oldum. Cızırtı sesi geliyor diye iade talebi açtım servise gitti sorun yok denilip geri gönderildi. Cızırtı sesi daha belirgin ve artık patlamalarda vardı yeniden iade talebi açıp iki sayfalık servis notu yazdım. Servis iadeyi onayladı. 2-3 yıl önce kulaklık gibi ürünlerde "hijyen" bahanesi kullanılmıyordu. Alıp beğenmezseniz iade edebiliyordunuz. Şimdilerde amazon ve hepsiburada üzerinde kendi sattıkları ürünler dışında kimden alırsanız alın hijyen ürününe girdiğini söyleyip iadeyi reddediyorlar. Kulak içi için yine tamam da kulak üstü kulaklıkta hijyeni engelleyen nokta neresi bilemiyorum. Her neyse, ben ilk siparişimde böyle bir deneyim yaşadım, artık güvenemiyorum. Sadece gaming gecesinde fiyat takibi yapmak için kullandığım bir siteye dönüştü benim için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı