İncehesap güvenilir mi?

alfabe

Hectopat
Daha fazla  
İncehesap güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum. Forumlarda herkes güvenilir demiş. Ama şu video beni düşündürdü. Şikayetvar'da da bunun gibi bir sürü şikayet var. Geri dönüş oranı %100 ama cevaplar otomatik cevap gibi. Sistem almayı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

Bunlardan ürün almayın arkadaşım yeni sistem aldı 60k civarı para verip birinci gün doldu sistem bozuldu donmalar yaşandı vs ürünü servise yolladı yani size sorunlu ürünü satıyorlar ondan sonra servise gönderin diyorlar iade değişim vs yapmıyorlar.

Bunlardan ürün almayın arkadaşım yeni sistem aldı 60k civarı para verip birinci gün doldu sistem bozuldu donmalar yaşandı vs ürünü servise yolladı yani size sorunlu ürünü satıyorlar ondan sonra servise gönderin diyorlar iade değişim vs yapmıyorlar.

Dostum ben İncehesap'tan 2 tane bilgisayar dizdim neredeyse 1 kere daha sıkıntı yaşamadım. Sistem bozuldu yazmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama belki kargoda gelirken sıkıntı olmuştur. Belkide arkadaşın sana rezil olmamak için ve para iadesi almak için hasar verdiği ürünü iade etmek istiyor bunu da bilemeyiz. Bu sebepten dolayı lütfen " Bunlardan ürün almayın. " deyipte insanları yanıltma.
Ekran görüntüsü 2025-04-15 202228.png

şikayet var sitesinde gördüm bayağı bir insan mağdur olmuş ben de almayı düşünüyordum ama çok emin değilim açıkçası o kadar parayı riske atmak hiç mantıklı gelmiyor

şikayet var sitesinde gördüm bayağı bir insan mağdur olmuş ben de almayı düşünüyordum ama çok emin değilim açıkçası o kadar parayı riske atmak hiç mantıklı gelmiyor
Mağdur etmiyor dostum güvenilir sadece bir sorun olduğunda servise göndermeden iade almıyor işi biraz uzatıyor başka bir şey yok yani o kadar korkacak bir şey yok incehesap büyük bir firma yani faturana kadar herşeyini gönderir iade konusunda zor iade alıyor servis raporunu görmeden zor.

Vallahi kanka güzel bi sistem gördüm de kargolamada bi sıkıntı olsa anlat derdini anlatabilirsen
O konuda sıkıntı yaşayan birkaç insan da gördüm kısaca hocam ben o kadar para verdikten sonra kargoda risk almak istemiyorum

Dostum ben İncehesap'tan 2 tane bilgisayar dizdim neredeyse 1 kere daha sıkıntı yaşamadım. Sistem bozuldu yazmışsın ne olduğunu bilmiyorum ama belki kargoda gelirken sıkıntı olmuştur. Belkide arkadaşın sana rezil olmamak için ve para iadesi almak için hasar verdiği ürünü iade etmek istiyor bunu da bilemeyiz. Bu sebepten dolayı lütfen " Bunlardan ürün almayın. " deyipte insanları yanıltma.Eki Görüntüle 2470626

Git şikayet var sitesine bak bakalım sen sorun yaşamadın diye kimse yaşamayacak mı asıl sen insanları yanıltıyorsun son günlerde bir sürü konu açılmış hepsi mi yalan söyleyecek?

Ayrıca adamlar bios güncellemesi yapıyoruz diyip yapmadan gönderiyorlar test etmeden gönderiyorlar sistemi paranızın kıymeti yoksa devam edin benim param gitmeyecek siz uğraşacaksınız sadece yardımcı olmak istiyorum sıkıntı yaşamazsanız iyi ama sıkıntı yaşarsanız bi ton süründürürler

Evet arkadaşlar ince hesap yetkili servisi ile görüştüm kafamdaki birkaç soruyu onlara sordum kısaca bi özetlemek gerekirse herhangi bir şekilde ürün bozuk gelse bile iade alırken sıkıntı olacağını ancak tamire götürebileceklerini yazdılar bazı arkadaşlar için bu küçük bir risk olabilir saygı duyarım ama benim için değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı