İncehesap güvenilir mi?

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
İnternette çok eleştiri gördüm kargoyu geç yolluyorlar iade değişim de sıkıntı çıkarıyorlar tarzı, geçen arkadaşım da söyledi RX580 8 GB almış needeyse 1 ayda gelmiş üstelik bir de hasarlı gelmiş. Bende de korku başladı şimdi alışveriş yapacağım güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette çok eleştiri gördüm kargoyu geç yolluyorlar iade değişim de sıkıntı çıkarıyorlar tarzı, geçen arkadaşım da söyledi RX580 8 GB almış needeyse 1 ayda gelmiş üstelik bir de hasarlı gelmiş. Bende de korku başladı şimdi alışveriş yapacağım güvenilir midir?
Faizsiz taksit olmadığı için ben kullanmam şahsen, zaten çok pahalı bir de vade farkı ödüyoruz.

3-4 Sefer alışveriş yaptım sorunsuz geldi. Aldığım PSU arızalanmıştı, maillere falan baya hızlı dönüş yaptılar ve ilgilendiler. İnternet alışverişleri şans işidir, çok memnun olan da var, illallah eden de.

Güvenilir. Apartmanımda komşum toplama PC sipariş etti. Toplatmaya beni çağırdı. Kutular özenle paketleniyor.

Güvenen de var güvenmeyen de, bilgisayar alacağım toplayınca daha pahalıya geliyor başka site de benzeri de yok. Neyse Allah'a emanet alacağız artık inşallah sıkıntı çıkmaz. Hayırlı forumlar herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı