İncehesap güvenilir mi?

Ben aldım bayramdan 2 gün önce sipariş etmiştim bayramda gelmişti hemen kargoya vermişlerdi paketleme vs hiç sorun yoktu gözün kapalı al bence

Alamaya niyetlendiğim ama sorun çıkan ürünlerde iade ve değişimde sorun çıkardıklarını okuduğum bir firma. Herkese olacak diye bir şey yok ama insanın aklını kurcalıyor.

Monitör alırken sıkıntı çıkarmışlardı. 2000TL'ye aldığım monitörü bir sonraki gün indirimli diye 1800TL'ye satmışlardı destekle iletişime geçtim ve aradaki farkı iade etmişlerdi. Yani güvenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Monitör alırken sıkıntı çıkarmışlardı. 2000TL'ye aldığım monitörü bir sonraki gün indirimli diye 1800TL'ye satmışlardı destekle iletişime geçtim ve aradaki farkı iade etmişlerdi.
Olur öyle şeyler yani sonraki gün 200 TL indirime girdi diye bunları yapmanıza gerek yoktu her üründe oluyor onlar bu büyük bir sıkıntı değil ancak amacınıza ulaşmışsınız tebrikler. Bu konuda bile para iadesi yapmaları incehesabın ne kadar güvenilir olduğunu ortaya çıkarıyor zaten sormaya bile gerek yok.

Olur öyle şeyler yani sonraki gün 200 TL indirime girdi diye bunları yapmanıza gerek yoktu her üründe oluyor onlar bu büyük bir sıkıntı değil ancak amacınıza ulaşmışsınız tebrikler. Bu konuda bile para iadesi yapmaları incehesabın ne kadar güvenilir olduğunu ortaya çıkarıyor zaten sormaya bile gerek yok.

Güvenlilir olduğunu anlatmak için yazmıştım zaten hocam bu arada fark 300TL'ymiş 😃

İndirim akşamları, sağlam indirime giren James Donkey marka bir kulaklık; bir de MSI marka bir mouse almıştım. Sorunsuz çalışıyorlar ve çok kısa sürede ulaşmışlardı evime. Kısacası güvenilir. Alışveriş yapabilirsiniz.

Bende buradan sistem aldım. Tek dikkat etmen gereken, indirimden alınan sistemlerde hafif deformasyon olması.

Misal kasam muhteşem ve tozlanmiyor ama kenari dışarı doğru çıkık, pervaneler hafif sarsıntı ile çalışıyor, PSU sanirim nadiren vik vik ötüyor, grafik kartımda ise izgaralardan birinde hafif yamukluk vardi.

Performansa etkisi var mi bunlarin?
-Yok. Fiyatı o kadar uygundu ki umursamadım.

Neredeyse tum oyunları en yuksek ayarda saatlerce oynuyorum.
Soğutması mükemmel, sessiz çalışıyor (monster marka dizüstünden geçtim)
Fiyat ve performans açısından istediğimi buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı