İncehesap Hatalı ürün için farklı iade talebi oluşturdu

Yanlış anlamayın ben genel olarak teknik servislerden bahsettim. İnce hesapla bi deneyimim olmadı.

Ha öyle diyorsun, Amazon gene ilgili ama iade konusunda falan da sıkıntı çıkarmıyorlar hiç. Teknik servisinin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Hiç göndermedim deneyimim yok ama şikayetçi olan görmedim.

Evet destekle konuşup değişim talebimi iletmeme rağmen inatla 50 dakika önce "İade talebimi" kabul etmişler :d 5/7 gün içinde para aktarılacakmışşşş...
 
Son düzenleme:
Şöyle düşünün 2 3k ucuz satarak size defolu mal bile göndermiş olabilirler. Değişim yapmamalarının sebebi de budur. Başka yerden üzerine ekleyerek alın.

Yok ürün sıfır üründü, kutusunda hiç hasar yoktu paketi hiç açılmamıştı, jelatinleri falan üstündeydi hep çizik falan da yoktu ekran kartında tertemiz üründü de yapacak bir şey yok. Bunlar kazanmasın zaten, aynen üstüne koyarak başka bir yerden alırım tekrar.
 
Valla dostum benimde elime dün apex pro ulaştı. QP bilişimden almıştım ama bazı tuşlarda yay sesi sorunu, bazı tuşlarda akıcı değil sanki aşağı inerken sürtüyodu gibi sorunlarla karşılaştım. İade istedim, değişim uzun sürer dediler. İade de aynı şey olacakmış halbuki kendileri hiçbir şeyi kontrol etmiyorlarmış. Yetkili servis bakıyor ona göre iade veriyormuş. Çok saçma ya koskoca bilişim mağazaları, sorumluluk almamak sadece para kazanmak için teknik servislerle çalışıyorlar en basit konu da bile. Benim ürünü orada çalışan biri pcye taksa, oraya not ettiğim tuşları denese görecek zaten sorunu. Maalesef ellerine düştük, mecburuz..
 

Geri
Yukarı