İncehesap iade ücretini 1 aydır ödemiyor

JuvanteXL

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
İnce hesap üzerinden 12 Kasım tarihi ile aldığım monitöre anında mesaj atarak ürünü istemediğimi farklı bir boy seçebileceğimi belirttim ve ürünü göndermemelerini istedim. Daha sonra iade talebimi kabul ettiler ve ürünü göndermeyeceklerini ilettiler. Ancak ürün birkaç gün sonra kapıma geldi ve bende alıp iade etmenin daha hızlı süreceğini düşünerek ürünü aldığım gün hemen gidip kargoya geri verdim. Çünkü ürünü alana kadar kargo firması 2-3 kez geri getirecekti.

Daha sonra ürünü gönderdim ve beklemeye başladım aradan 1 hafta geçtikten sonra paranın gelmediğini anladım ve aradım. Bana kargo takip numarası vermem gerektiğini ancak öyle işleme alacaklarını söylediler. Kargo takip numarasını ilettim. Ürünü buldular ve iade işlemini başlatıyoruz dediler.

Geçen haftalarda şikayetvar'a şikayet yazdım ve beni aradılar hemen iadenizi yarın yaptırıyorum dediler ancak aradan yine 1 hafta geçti ve bugün tekrardan aradım. Cari hesap vs. bir şeyler zırvalayarak iadeyi bugün işleme koyduklarını ve 1 hafta içerisinde geleceğini söylediler ancak benim hiç umudum yok. İnternet benzer şikayetler gördüm bu firmanın gidişatı çok iyi değil ürün alırken 10-20 TL fazla verip başka firma tercih etmenizde fayda var. Ayrıca başka bir siparişimde hala gönderilecek diye bekliyorum parayı aldılar ürün yok.

Not: Telefon konuşmalarının yanı sıra mesajla da iletişim kurdum onlarında ekran görüntüsü aşağıdadır.

Dosya Ekleri

• screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_33_52.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_33_52.png
    134,2 KB · Görüntüleme: 101
  • screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_34_25.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_34_25.png
    15 KB · Görüntüleme: 104
  • screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_35_15.png
    screenshot-www.incehesap.com-2020.12.09-11_35_15.png
    33,5 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis incehesaptan hiç alışveriş yapmadım fakat elden alışveriş candır. Herhangi bir sıkıntın olduğunda mağazaya gidip çözebiliyorsun . Bu arada görsellerde adını gizlemişsin fakat ince hesap ile aranda geçen mesajlarda soyadınız gözüküyor

Görsellerde haklı olan taraf sizsiniz . Durumu bi üst seviyeye taşıyıp THH'ye başvurmanızı öneririm . Sonuçları bizimle de paylaşırsanız incehesap'ın gerçek yüzünü bizde anlamış oluruz

Merhabalar,
İnce hesap üzerinden 12 Kasım tarihi ile aldığım monitöre anında mesaj atarak ürünü istemediğimi farklı bir boy seçebileceğimi belirttim ve ürünü göndermemelerini istedim. Daha sonra iade talebimi kabul ettiler ve ürünü göndermeyeceklerini ilettiler. Ancak ürün birkaç gün sonra kapıma geldi ve bende alıp iade etmenin daha hızlı süreceğini düşünerek ürünü aldığım gün hemen gidip kargoya geri verdim. Çünkü ürünü alana kadar kargo firması 2-3 kez geri getirecekti.

Daha sonra ürünü gönderdim ve beklemeye başladım aradan 1 hafta geçtikten sonra paranın gelmediğini anladım ve aradım. Bana kargo takip numarası vermem gerektiğini ancak öyle işleme alacaklarını söylediler. Kargo takip numarasını ilettim. Ürünü buldular ve iade işlemini başlatıyoruz dediler.

Geçen haftalarda şikayetvar'a şikayet yazdım ve beni aradılar hemen iadenizi yarın yaptırıyorum dediler ancak aradan yine 1 hafta geçti ve bugün tekrardan aradım. Cari hesap vs. bir şeyler zırvalayarak iadeyi bugün işleme koyduklarını ve 1 hafta içerisinde geleceğini söylediler ancak benim hiç umudum yok. İnternet benzer şikayetler gördüm bu firmanın gidişatı çok iyi değil ürün alırken 10-20 TL fazla verip başka firma tercih etmenizde fayda var. Ayrıca başka bir siparişimde hala gönderilecek diye bekliyorum parayı aldılar ürün yok.

Not: Telefon konuşmalarının yanı sıra mesajla da iletişim kurdum onlarında ekran görüntüsü aşağıdadır.
Bende İncehesap'tan oldukça yüksek bakiyeli alışverişlerde bulundum. İade işlemlerim oldu.
Hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım. Bana söyledikleri belirli iş günleri içerisinde hep geri ödememi veya teslimatlarımı yaptılar.

Sadece mesaj atarak mı geri iade için konuşma yaptınız?

Çünkü ben telefonla görüşüp IBAN numarası verdikten 2 gün sonra hesabıma geçti para.

Sizden IBAN vs. istememişler anladığım kadarıyla.

Sizinle aynı fikirde değilim. Müşteri hizmetleri çok alakalı her türlü isteğinize yanıt vermeye çalışıyorlar. Ayrıca diğer siteler gibi müşteri temsilcisine bağlanmak çile değil. En fazla 2 dakikada bağlanabiliyorsunuz. Ayrıca 2 hafta önce pazar günü sistem siparişinde bulundum. Geçen cuma günü müşteri hizmetlerini aradığımda bana salı günü kargoya verileceğini söyledi. Ben onlardan sistemin montaj olmadan hızlı bir şekilde göndermelerini istedim. Onlarda aynı gün akşamı sistemi kargoya verdiler. Pazartesi günü kargom geldiğinde hem sistemi montaj etmişlerdi hem de Windows 10 yüklemişlerdi. Hatta sistemdeki SSD'yi değiştirmek istediğimi söyledim. Allah razı olsun onu bile hallettiler.

Arkadaşlar 17:20 itibari ile Müşteri hizmetlerinden Esra hanım iade sözünü verdi 2-3 gün içerisinde hesaba geçeğini iletti :) Ülkemizde bazı şeylerin şikayet ile yürümesi çok üzücü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı