İncehesap.
İki siteden de alışveriş tecrübem oldu. Paranın üstüne yatmıyorlar illaki ürünün geliyor ama İtopya'dan 2 kez alışveriş yaptım birinin elime ulaşması 7 gün diğerinin ise 10 gün sürdü. İncehesap'dan 3-4 kez yaptım hepsi 3 günde elime ulaştı. Ayrıca şuan Donanımarşivi Uber sistemi var nerede olduğu değil onu al geç er ya da geç gelmiş hiç önemi yok nereden hazır sistem alırsan al zaten 1-1.5 hafta bekleyeceksin 4000₺'ye alabileceğin en iyi sistem o. Yani demek istediğim şu Uber sistemi İtopya'da olsaydı ordan almanı tavsiye ederdim. Verdiğin paraya değsin.4000 TL bandında hazır bir sistem için hangi satıcı siteyi tercih etmeliyim?
- 4200TL'ye cıkacaksan eğer ben olsam hazır sistem alırdım ve alacağım sistem kesinlikle bu olurdu. Sadece PSU'sunu FSP Hyper K 700W 80+ yapardım. İleriye dönük bir sistem olurdu.
PSU 700W yapmaya gerek yok ki@Jteve Sobs 'a kesinlikle katılıyorum, daha önce bir çok kez önermiştim bu sistemi. Hem de şu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.