İncehesap mı İtopya mı daha güvenilir?

Her şekilde incehesap. Son zamanlarda itopya ile ilgili çok şikayet okuyorum forumda.

Ben de ikisinden de alışveriş yaptım. İncehesap açık ara önde hizmet konusunda.
Şikayetvar'a girersen anlarsın itopyanın ne olduğunu. İncehesaptaki son zamanlardaki sıkıntılar yoğunlukla alakalı. Adamlar itopyanın 5 katı satış yapıyorlar. Gaming geceleri olsun, indirimler olsun vs.
Ayrıca incehesap, şikayetvar sitesinde en iyi memnuniyet oranına sahip diğerlerinin arasında (teknobiyotik, itopya,qp bilisim vs)

4000 TL bandında hazır bir sistem için hangi satıcı siteyi tercih etmeliyim?
İki siteden de alışveriş tecrübem oldu. Paranın üstüne yatmıyorlar illaki ürünün geliyor ama İtopya'dan 2 kez alışveriş yaptım birinin elime ulaşması 7 gün diğerinin ise 10 gün sürdü. İncehesap'dan 3-4 kez yaptım hepsi 3 günde elime ulaştı. Ayrıca şuan Donanımarşivi Uber sistemi var nerede olduğu değil onu al geç er ya da geç gelmiş hiç önemi yok nereden hazır sistem alırsan al zaten 1-1.5 hafta bekleyeceksin 4000₺'ye alabileceğin en iyi sistem o. Yani demek istediğim şu Uber sistemi İtopya'da olsaydı ordan almanı tavsiye ederdim. Verdiğin paraya değsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı