İncehesap mı İtopya mı daha güvenilir?

Hangisi ucuzsa orayı tercih et. İkiside bilindik, güvenilir firmalar. İncehesap müşteri hizmetleri vs olarak 1 tık önde. Son zamanlarda bazı ürünlerin siparişinde bütün sitelerde sorun yaşandı. Ben ikisindende alışveriş yaptım sistemimi toplarken. İki kargomda aynı gün geldi.

4000 TL bandında hazır bir sistem için hangi satıcı siteyi tercih etmeliyim?
Satıcıdan ziyade ürünün hizmet kalitesi noktasında farklılıklarına bakmalısın bu iki markanın. Öte yandan parasına göre daha iyi sistemi alırken sitesinden ziyade fiyatına göre al ama illaki tercihim ikisi arasından incehesap olur. İtopyada sorun yaşarsan şayet gerisi sıkıntı.

Ben itopyadan işlemci, kasa, hdd ve sıvı soğutma aldım. Ulaşması maksimum 1 hafta sürdü. Sıkıntı yaşamadım. Garantilik yaşamadığım için o konuda ne kadar ilgililer bilmiyorum.

Bütçen için Donanın Arşivi Uber sistemi alabilirsin ince hesaptan daha önce alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı