İncehesap Ogitron sistemde PSU dahil mi?

Xenom.er

Femtopat
Daha fazla  
Hazır bir bilgisayar buldum açıkçası bu işlerden de çok anlamıyorum. Bilgisayarların bileşenlerine baktığımda da ayrı olarak PSU yazmıyor o yüzden PSU dahil midir, değil midir anlamadim.

8f5d94fb-a5fe-4c42-9699-169305e60a23.jpg

Nasıl yani 22-23 civarinda 4060 toplanır mı eğer oyle bir sistem toplanırsa benim çok ama çok işime gelir çünkü öyle bir sistem benim fazlasıyla işimi görür. Yani daha fazlasını anca fiyat farkı azsa işime geliirdi ama çok da öyle değilmiş. Eğer ki dediğinn fiyatlar da ya da biraz üstünde bir fiyata sistem varsa benim için çok daha iyi olur. Ben baktiklarimda bulduğum en ucuzu attığım sistem+DDR5 32-33e geliyordu, eğer dediğin fiyatlarada şöyle güzell bir şey bulursan var ya senden kralı yok.

Lütfen cevap verir misin? Senden cevap bekliyorum.

Dostum öncellikle senin belirttigin oyunlar için DDR5 sisteme gerek yok DDR4 işini görür ve F/P bir anakart işini görür sana attığım 4060'lı sistemde sadece SSD 1 TB al kasayı beğenmiyorsan değiştir ve öyle al bence belirttigin oyunlar için yeterli ha bir de 16'dan 32 GB RAM yapabilirsin veya Intel B580 sistem toplayabilirsin 4060 Ti'dan daha güçlü diye biliyorum ve fiyatları ortalama 22-23 falan.

Eki Görüntüle 2425294

Gaming gen'deki sistem alınır mı mevcut fiyatıyla tavsiye eder misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı