Nasıl yani 22-23 civarinda 4060 toplanır mı eğer oyle bir sistem toplanırsa benim çok ama çok işime gelir çünkü öyle bir sistem benim fazlasıyla işimi görür. Yani daha fazlasını anca fiyat farkı azsa işime geliirdi ama çok da öyle değilmiş. Eğer ki dediğinn fiyatlar da ya da biraz üstünde bir fiyata sistem varsa benim için çok daha iyi olur. Ben baktiklarimda bulduğum en ucuzu attığım sistem+DDR5 32-33e geliyordu, eğer dediğin fiyatlarada şöyle güzell bir şey bulursan var ya senden kralı yok.
Lütfen cevap verir misin? Senden cevap bekliyorum.
Gaming gen'deki sistem alınır mı mevcut fiyatıyla tavsiye eder misiniz?Eki Görüntüle 2425294![]()
Skygate Pro V2 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Asrock RX 7700 XT 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
NOVA-8400F / AMD Ryzen 5 8400F TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
NOVA-7500F Powered by Asus temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 8400F ASUS RTX 4060 ekran kartı ile tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.