İnceHesap PSU İade Etmemesi

Mahbes

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben İncehesap'tan Corsair VS 550 aldım açtım içindeki bir tane pin eksik olduğunu gördüm. Benim anakartım eski olduğu içinde uymadı ama iade de açıldıktan sonra kabul etmiyorlarmış. Ne yapıcağımm hiç bilmiyorum. Cebimdeki son parayla almıstım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten alınan hijyenik ürünler hariç neredeyse herşeyi iade edebilme hakkınız var.
Tüketici hakları hakem heyeti' ne başvurun. Gereken yapılır.

Pin eksik miydi yoksa ürün gereği mi yok? Kutu açılım videolarını izleyebilirsin eğer eksikse ve iade yapmıyorlarsa adliyeye başvurmanı öneririm.

Cinsel ürünler gibi hijyenin önemli olduğu ürünlerde iade hakkınız bulunmaz ancak internetten alınan teknoloji aletlerini 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkınız var. Ben beğenmedim, iade etmek istiyorum bile bir gerekçe olarak kabul edilebiliyor. Hukuki adımlara başvurmanı öneririm.

Bahsetmek istediğim anakartın bir pini boşluk sadece yabancı sitelerde rastladım bu duruma yarın konuşucam firma ile ama gerekçelerinde açılmış paket iade yok yazıyor bende bilgi edinmek adına sormak istedim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2018-05-23-00-22-39-958.jpeg
    Screenshot_2018-05-23-00-22-39-958.jpeg
    140,1 KB · Görüntüleme: 48
İlginç geldi bana ince hesaptan mouse almıştım ergonomisini beğenmediğim için 3 gün sonra iade ettim. Kargoyu da karşı ödemeli olarak gönderdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 14 günü geçirdiniz mi acaba? Size söylenen gerekçe geçersiz çünkü.

Daha bugün geldi anakartım eski oc yapıyorum .Dönüştürücü alacaktım.İnternette çok olumsuz yorumlarını okudum.İade etmeye çalışıcam zaten ambalajı açılmış bilgisayarı donanımı yazıyor gerekli iadede
İade almıyorlar kutu açılmış.Sonra alamazlarmıs.Sorunu Whatsapp destek hattından iletin hata var ise yardımcı olucaz dediler.Ben kutuyu açmadan nasıl anlıcam iyi olup olmadığını kullanmadığım şey için zararlı oldum böyle birşey görmedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı