16 yaşında Nays kullanılır mı?

Herkesin bilgisi olmayan konular hakkında konuşması ne zaman biter bilmiyorum.

İş bankası müşterisi olan kişiler için 18 yaş altı Nays kullanımı çok esnek kısıtlama yok diyebiliriz, ayrıca Papel gibi her an kapatılması muhtemel hizmet kullanmak yerine garanti altında olan ve cashback, kazı kazan gibi özellikleri olan Nays kullanmak daha mantıklı. Ekstra bir sorun olursa yanıtlayabilirim.

İş Bankası müşterisi olan kişiler için 18 yaş altı Nays kullanımı çok esnek kısıtlama yok diyebiliriz, ayrıca papel gibi her an kapatılması muhtemel hizmet kullanmak yerine garanti altında olan ve cashback, kazı kazan gibi özellikleri olan Nays kullanmak daha mantıklı. Ekstra bir sorun olursa yanıtlayabilirim.

Cevabın için çok teşekkür ederim sence en mantıklı ve avantajlı ön ödemeli kart hangisi?

İş Bankası müşterisi olan kişiler için 18 yaş altı Nays kullanımı çok esnek kısıtlama yok diyebiliriz, ayrıca papel gibi her an kapatılması muhtemel hizmet kullanmak yerine garanti altında olan ve cashback, kazı kazan gibi özellikleri olan Nays kullanmak daha mantıklı. Ekstra bir sorun olursa yanıtlayabilirim.

Hocam Nays'ın özellikleri herkese göre değişebilir Ahmet beğenmez Mehmet beğenir bu herkeste göreceli ya da bazılarını tatmin etmeyebilir.

Cevabın için çok teşekkür ederim sence en mantıklı ve avantajlı ön ödemeli kart hangisi?
Kesinlikle Nays. Dediğim gibi papel gibi ne olduğu belirsiz ve kapatılması çok muhtemel olan şirketler yerine güvencesi olan Nays kullanmalısın. Avantaj konusunda diğerlerini kullanmadığım için kesin ve net bir şey belirtemem ama Nays'ın çok büyük avantajları var.

Hocam Nays'ın özellikleri herkese göre değişebilir Ahmet beğenmez Mehmet beğenir bu herkeste göreceli ya da bazılarını tatmin etmeyebilir.
Buna lafım yok zaten, benimde beğenmediğim çok özelliği var 18 yaş altı için kısıtlamalar var diyen arkadaşa lafım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı