Beyler alabildiniz mi? Bir de alanlarda ödeme onaylandı mı yazıyor? Yoksa ben sıradan kaynadım mı?
.
219 mu kitlediler sana.Abi dikkat edin 69 liraya aldım sanarsınız benim gibi 219 liraya kitlerler. Satın alırken 78 lira telefona gelen onay kodunda 220 lira yazıyor. Yanındaki yazıya kaynamış almış bulundum. İşin yoksa iade ile uğraş.
Bende yeni Corsair HS35 almıştım zaten.Benim ihtiyacım yoktu Corsair nightsword RGB Pro var.
He vallah. Siparişi onaylarken 80 liraydı, onay mesajına dikkat etmedim. Ne bilelim insan ürünün fiyatı değişti diye bir bildirim yollar. Telefonda sağolsun ücretle beraber yanındaki yazının altını da çizmiş kaynadı arada.219 mu kitlediler sana.
69 TL ve 279 TL arasında büyük bir fark olduğunu biliyorsun değil mi?James Eşek markasını tercih etmeyeceğim için umurumda bile olmadı.
Bende yeni Corsair HS35 almıştım zaten.
Corsair HS35'i almasaydım James Donkey 711'i alabilirdim ama Corsair HS35 aldığım için James Donkey 711'i almadım. Fark olduğunu bende biliyorum.69 TL ve 279 TL arasında büyük bir fark olduğunu biliyorsun değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.