Steam İndimler için sepetim nasıl?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu ayın sonuna doğru yaz indirimleri de başlayacak. Ben de hesabıma oyun almak istiyorum. Bütçem 100-150 TL ilk etapta. Biraz daha arttırabilirim gibi. En azından 5 dolar kısıtlaması kalksın şimdilik yeter.

Bana göre Steam yeniden kur değişikliği yapabilir. Dolardaki artış dolayısıyla. O yüzden bu indirimlerde mümkün olduğu kadar oyun almam gerekiyor. Şu an 4 ürün var sadece. Sistemi alta yazacağım. Sistemime uygun başka önerileriniz varsa alabilirim.
  • 4 GB DDR3 RAM.
  • 512 MB Intel ekran kartı.
  • Intel Celeron N3060.
Sistem iyi değil aslında. Kaldırabildiği bütün oyunlara açığım.

Eki Görüntüle 1823777
Bir tek terraria çalışır
 
100 liranın altına düşerse age of mytology veya Age of Empires 2 (2013) alın derim. Just Cause 2 bir başyapıt, lego Star Wars tcs, postal 2, Sniper Elite 2, bully, cars mater national, fear üçlemesi, Farming Simulator 13, fiyatı fazla inerse Mount & Blade Warband ve son tavsiyem Painkiller'ı Full paket halinde almanızdır, isteğe bağlı stalker serisine de göz atabilirsiniz demek isterdim aman yanılmıyorsam acayip zamlandi o da, indirimde 20 liraya tüm seriyi alıyordum, şidmi indirimli fiyatı 3 haneli olabilir. Umarım yardımcı olmuşumdur, sepetin efsane, hiçbirini çıkartma derim.
 

Geri
Yukarı