İndirilen ".bat" dosyasından virüs bulaşmış mıdır?

Makaleler
1
İşimi halletmek için .bat uzantılı bir dosya indirdim. Yönetici olarak çalıştırdım ancak kurarken "KMS" adlı yazılar görünce tedirgin oldum.
Kurmadan önce, RAR'ı ve uygulamayı 2-3 kere Kaspersky ile tarattım, sonucunda temiz çıktı. Uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım kurdum ancak halen tedirginim.
Şu an Malwarebytes ile taratıyorum(tam tarama modu var mı bilmiyorum, Premium'u kurdum ve arayüzden direk "scan"e bastım.
KMS olup olmadığını nasıl anlarım? Ve nasıl temizlerim?
Uygulamayı açarken Kaspersky Security Cloud çalışıyordu. Şu An'da Malwarebytes ile tarama yapıyorum.

Bu konudaki "KMSpico nasıl anlaşılır?" kısmından KMSpico bulaşmış mı kontrol et.

İşimi halletmek için .bat uzantılı bir dosya indirdim. Yönetici olarak çalıştırdım ancak kurarken "KMS" adlı yazılar görünce tedirgin oldum.
Kurmadan önce, RAR'ı ve uygulamayı 2-3 kere Kaspersky ile tarattım, sonucunda temiz çıktı. Uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım kurdum ancak halen tedirginim.
Şu an Malwarebytes ile taratıyorum(tam tarama modu var mı bilmiyorum, Premium'u kurdum ve arayüzden direk "scan"e bastım.
KMS olup olmadığını nasıl anlarım? Ve nasıl temizlerim?
Uygulamayı açarken Kaspersky Security Cloud çalışıyordu. Şu An'da Malwarebytes ile tarama yapıyorum.
Eğer arka planda "KMS ........" adlı bir uygulama görürseniz dosya konumunu açıp silin.

Malwarebytes tarama sonucunda, 276,452 dosya taradı ve bir şey bulmadı. Bilgisayarım temiz midir?
Arka planda sadece bir kez "KMS connection broker" adlı uygulama gördüm o da hemen gitti zaten.
Ekstra bir şey yapmama gerek var mı, gerekirse format atacağım.

Bu konudaki "KMSpico nasıl anlaşılır?" kısmından KMSpico bulaşmış mı kontrol et.
Hiçbir yerde KMS yazmıyor ancak Office uygulamarlında da KMS olsa, burada yazar mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı