Çözüldü İndirilen dosya Chrome sekmesi açtı

• Konuyu başlatan farEX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 545
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Assetto Corsa'ya mod yüklerken yanlış bir dosya indirmişim ve bu dosyayı kurdum. Dosyayı resimde gösterdim. Kurmak için tıkladığımda robot olup olmadığınızı kontrol edin dedi ve iki tane Chrome yeni sekme açtı ama sadece yeni sekme bir site açılmadı. Bende kapattım sonra yanlış dosya olduğunu fark edip Revo Uninstaller uygulamasından en son kurulan dosyayı sildim. Bu yanlışlıkla kurduğum dosya ne bilen var mı? Ve yaptığım silme işlemi yeterli mi?

te.png

t.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Formatı sadece Windows'un kurulu olduğu C diskine atacağım diğer üç diske atmayı düşünmüyordum ama hepsine mi atayım?

Genellikle Windows dosyalarina yerlesiyor virusler ancak eger RAT'i hazirlayan kisi birden fazla diske erisim saglamissa atmaniz en iyisi olacak.
Genellikle Windows dosyalarina yerlesiyor virusler ancak eger RAT'i hazirlayan kisi birden fazla diske erisim saglamissa atmaniz en iyisi olacak.
Teşekkürler

Bide sormazsam aklımda kalıcak. Şimdi şifreleri yeniliyordum aklıma geldi de ben daha format atmadan şifreleri ayni pc üzerinde yeniliyorum bu sıkıntı çıkarır mı? format atana kadar pc ye hesap girmemeliyim gibi bir durum var mı ?

Son düzenleme:
Teşekkürler

Bide sormazsam aklımda kalıcak. Şimdi şifreleri yeniliyordum aklıma geldi de ben daha format atmadan şifreleri ayni pc üzerinde yeniliyorum bu sıkıntı çıkarır mı? format atana kadar pc ye hesap girmemeliyim gibi bir durum var mı ?
Yapma öyle bir şey. Telefondan yenile hepsini. Telefondan yapamadığını baika bir bilgisayar varsa ulaşabileceğin oradan hallet bence.

Geri alabildin mi bari onu da yaz da adam rahatlasın 😁
Hocam geri aldım ama o alış süreci psikolojik olarak insanı yer bitirir. Formatlayıp temiz bir başlangıç yapmak, tüm hesapların ve Gmail şifresini değiştirmek kesin çözüm diyebiliriz. Tabii şu an bilgisayarın içinde ne olduğunu bilmediğimiz bir şey var ve bu şey dururken hiçbir yere şifre girmenizi önermem. Ayrıca steam gibi yerlerde yetkili tüm cihazlardan çıkış yapmayı da unutmayın. Erken davranın hocam ben denediğimde çok geç olmuştu. Çoğu şeyi kaybettim.

Hocam geri aldım ama o alış süreci psikolojik olarak insanı yer bitirir. Formatlayıp temiz bir başlangıç yapmak, tüm hesapların ve Gmail şifresini değiştirmek kesin çözüm diyebiliriz. Tabii şu an bilgisayarın içinde ne olduğunu bilmediğimiz bir şey var ve bu şey dururken hiçbir yere şifre girmenizi önermem. Ayrıca steam gibi yerlerde yetkili tüm cihazlardan çıkış yapmayı da unutmayın. Erken davranın hocam ben denediğimde çok geç olmuştu. Çoğu şeyi kaybettim.
teşekkürler hocam herşey için.

Anladım hocam inşallah tekrar yaşamazsınız, kimse yaşamaz. Bilirim o psikolojik süreci insanı damla damla terletir depresyon hissi verir. Nasıl çalınmıştı hesabınız?

Anladım hocam inşallah tekrar yaşamazsınız, kimse yaşamaz. Bilirim o psikolojik süreci insanı damla damla terletir depresyon hissi verir. Nasıl çalınmıştı hesabınız?

Hocam bu açık indirdiğim bir dosyadan kaynaklanıyor. Benim tüm hesaplarımda tüm korumalar açık olur üstüne auth kullanırım ama ona rağmen farkında olmadan indirdiğin tek bir dosya bile patlatmaya yetiyor. O yüzden hiçbir şekilde crack vs. dahi kullanmayın hocam. Başıma gelene kadar ne olacak diyordum. Şimdi ne oldum diyorum. 😅

Hocam geri aldım ama o alış süreci psikolojik olarak insanı yer bitirir. Formatlayıp temiz bir başlangıç yapmak, tüm hesapların ve Gmail şifresini değiştirmek kesin çözüm diyebiliriz. Tabii şu an bilgisayarın içinde ne olduğunu bilmediğimiz bir şey var ve bu şey dururken hiçbir yere şifre girmenizi önermem. Ayrıca Steam gibi yerlerde yetkili tüm cihazlardan çıkış yapmayı da unutmayın. Erken davranın hocam ben denediğimde çok geç olmuştu. Çoğu şeyi kaybettim.

Maalesef bende de zamaninda 3000 tane hesabimin 2200 tanesini caldirmistim.

Hocam bu açık indirdiğim bir dosyadan kaynaklanıyor. Benim tüm hesaplarımda tüm korumalar açık olur üstüne auth kullanırım ama ona rağmen farkında olmadan indirdiğin tek bir dosya bile patlatmaya yetiyor. O yüzden hiçbir şekilde crack vs. dahi kullanmayın hocam. Başıma gelene kadar ne olacak diyordum. Şimdi ne oldum diyorum. 😅
Aman tövbeliyim zaten korsan her şeye 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı