Kitap [İndirim sonlandı] Satranç cep kitabı 1,76 TL

Satranç cep kitabı Amazon'da 1,76 TL, zamanında 5-6 TL'ye almıştım çok kaliteli. Okuması gayet kolay bu kitabın sayfaları sağa sola değil yukarı doğru çevriliyor. Stok yakında biter, umarım konu onaylanana kadar bitmez.

Aynı şekilde Dönüşüm ve Martin Eden cep kitaplarında da güzel indirim mevcut. Yolda vs. sıkılıp kitap okumak isteyenler için birebir hepsi.
Hocam dönüşüm adlı kitabı alacağım her yaştan okuyabilir değil mi çocuk basımı değil?
Ayrıca önerir misiniz ciltli alsam daha mı iyidir?
 
Dönüşüm.
Hayat felsefem.

Hocam ben mi adam gibi okumadım?
Size hayat felsefesi katacak kadar ne var bu kitapta. Veya öncesinde kumarbaz, ölüler evinden anılar, hayvan çiftliği vb. klasikleri okudğumdan bana mı işlemedi?
Gidip tekrar okuyasım geldi.

İndirimlere gelirsek boyutunu dert etmeyenler için iyi. Martin eden 'in standard boyunu indirimle 11,5 TL ye filan aldım yeni.
 
Hocam ben mi adam gibi okumadım?
Size hayat felsefesi katacak kadar ne var bu kitapta. Veya öncesinde kumarbaz, ölüler evinden anılar, hayvan çiftliği vb. klasikleri okudğumdan bana mı işlemedi?
Ne düşünerek okuduğuna bağlı.
Sistem üzerinden okursan, yaşadığımız sistemin insanları ne hale soktuğunu net anlarsın.
Düzenin en iyi eleştirilerinden biri dönemine göre.
 
Evet bende satın aldım satranç kitabını. Teşekkürler. Bir kısmını hediye çekimle ödedim kalan 67 kuruşu altı taksit ile satın aldım.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20211228-012615.jpg
    Screenshot_20211228-012615.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
Martin eden 'in standard boyunu indirimle 11,5 TL ye filan aldım yeni.
Martin Eden kitabını cep boy şart değilse zaten İş Bankası yayınlarından almanızı tavsiye ederim. Çevirmenleri arasında bayağı farklı yorumlar var İş bankası için çeviri yapan Levent Cimenre epey övülmüş özellikle Martin Eden çevirisiyle. Jack London çok değerli bir yazardır okuyacaksanız standart boyunu öneririm çevirmen farkından dolayı.
 
Mart'in eden kitabını cep boy şart değilse zaten İş Bankası yayınlarından almanızı tavsiye ederim. Çevirmenleri arasında bayağı farklı yorumlar var İş Bankası için çeviri yapan levent cimenre epey övülmüş özellikle Mart'in eden çevirisiyle. Jack london çok değerli bir yazardır okuyacaksanız standart boyunu öneririm çevirmen farkından dolayı.

Evet İş Bankası bu konuda daha titiz bana kalırsa.
İrade eğitimini aldım (yanlış hatırlamıyorsam) jules Payot'un çeviri
Yüzünden okuyamadım. Bir de kafam kadar yazmışlar özel çeviri diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı