eminmetehan
Kilopat
Daha fazla
Arkada maç açıkken yaptğımı unutmamak gerek. Aynı sisteme sahip Victus'lar 30k iken bu fiyata ancak daha düşük sistemli Lenovo alınıyor. Bu işlemci farkı oyunlarda zaten belli olmuyor. Cinebench'te 1 2K fark için daha düşük ekran kartı alınır mı? Alınmaz. F/P bir laptoptur Victus. Verdiğin parayı sonuna kadar alırsın. Bu arada laptopa hiç ellemedim sadece Gaming Hub'tan Performans'a aldım, Lenovo'ya neler yaptılar Allah bilir.
12700H'den ciddi ciddi 11250 cinebench 23 sonucu mu aldın?
Buyur Nitro 5 performansı: (Kayıt yapmazken 18 bini geçiyor)
Ki 12700Hli Legion 5 19300e kadar çıkıyor! Victusun soğutması iyi değil anlayın artık, hadi Legion 5 rakibi değil ama rakibi Nitro 5'den bile kat kat kötü. Nitro yada TUF'dan çok daha ucuza geliyorsa alın ama yakın fiyatlardaysa bu ikisi alınır, tost makinesi victus alınmaz. Nerden öğrendiyseniz victusun soğutması iyi diye sakız gibi çiğneyip duruyorsunuz valla...
Ekran alıntısı da atayım sonra ne 18 bini falan diyen çıkmasın..
@@anifraxe
Çekirdek sıcaklıkları arasında çok fark var, OCCT bütün çekirdekleri tam yüklemiyor gibi gözüküyor. Cinebench 23 ile test yap, benim videoda attığım gibi hwinfo ilede gösterirsen her şey net gözükür. İşlemci ne kadar güç tüketiyor, saat hızları vs. Ama fanları maksimuma çek mutlaka.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: