Sızdırılma gibi bi ihtimali var mı bedava oyunların?İade edebilirsiniz. Epic Games’te de 14 günü ve 2 saati geçmemek şartıyla iade hakkınız bulunuyor. Gizemli oyun verme süresince aldığınız oyunları oynamak yerine biraz bekleyebilirsiniz. Eğer iade hakkınız aşıldıktan sonra ücretsiz verilirse yapacak bir şeyiniz yok.
Sızdırılabilir de olmayabilir de bunu kim nerden bilebilir? Sızdırılacağının bilgisini mi sızdıracaklarSızdırılma gibi bi ihtimali var mı bedava oyunların?
Olma ihtimali var.Sızdırılma gibi bi ihtimali var mı bedava oyunların?
İade edersiniz. Başka ne yapılacakEpic Games'in oyun indirimlerinde 400 TL'lik paket aldım. Aldığım oyun bedava verilirse ne yapabilirim?
Epic Games 2023 Sızıntıları Bazen sızdırılabiliyor. Sızdırılanları paylaşıyorum.Sızdırılma gibi bi ihtimali var mı bedava oyunların?
O da biraz şanssızlık tek ihtimal iade etmek zaten şu yılbaşından sonra oyun almanızı tavsiye ederim hocam.Epic Games'in oyun indirimlerinde 400 TL'lik paket aldım. Aldığım oyun bedava verilirse ne yapabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.