İndirme hızı 24/3=8 olması gerekirken 3 Mbps alıyorum

Erin Coşkn

Hectopat
1591362458474.png

1591362458474.png

Sonuçlarım bu şekildedir buradan sunucuya olan uzaklığımı vs. nasıl anlayabilirim? Ayrıca üstteki değerler yayın+oyun için ideal midir?

24/3 değil. 24/8 hocam. 8 mbps yaklaşık 1MB'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3MB. Ayrıca zayıflama değerleriniz ve SNR marginleriniz çok kötü durumda. Sanırım bina hattınız sıkıntılı ve kutuya da uzaksınız.

Son düzenleme:
24/3 değil. 24/8 hocam. 8 mbps yaklaşık 1mb'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3mb. Ayrıca zayıflama değerleriniz ve SNR marginleriniz çok kötü durumda. Sanırım bina hattınız sıkıntılı ve kutuya da uzaksınız.
Özür dilerim cahilliğim :) Ayrıca kutuyla aramda hepi topu 20m falan var. Bir de bu internetle yayın açma olabilir mi?

Özür dilerim cahilliğim :) Ayrıca kutuyla aramda hepi topu 20m falan var. Bir de bu internetle yayın açma olabilir mi?
Sinyalde kopukluk yoksa upload değeriniz de download değeriniz de gayet yeterli. Deneyip görmeniz gerekir.
24/3 olayını anlamadım ama saniye başına 2.5MB indirme, 600KB yükleme garantiniz var.

Bit ifadesi b, bayt ifadesi B ile yazılıyor . :)
Neyi yanlış yazmışım hocam anlamadım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı