Erin Coşkn
Hectopat
Sonuçlarım bu şekildedir buradan sunucuya olan uzaklığımı vs. nasıl anlayabilirim? Ayrıca üstteki değerler yayın+oyun için ideal midir?
Bit ifadesi b, bayt ifadesi B ile yazılıyor .8 mbps yaklaşık 1MB'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3MB.
Özür dilerim cahilliğim24/3 değil. 24/8 hocam. 8 mbps yaklaşık 1mb'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3mb. Ayrıca zayıflama değerleriniz ve SNR marginleriniz çok kötü durumda. Sanırım bina hattınız sıkıntılı ve kutuya da uzaksınız.
Sinyalde kopukluk yoksa upload değeriniz de download değeriniz de gayet yeterli. Deneyip görmeniz gerekir.Özür dilerim cahilliğimAyrıca kutuyla aramda hepi topu 20m falan var. Bir de bu internetle yayın açma olabilir mi?
Neyi yanlış yazmışım hocam anlamadım?24/3 olayını anlamadım ama saniye başına 2.5MB indirme, 600KB yükleme garantiniz var.
Bit ifadesi b, bayt ifadesi B ile yazılıyor .![]()
8 mbps yaklaşık 1mb'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3mb.
8 mbps yaklaşık 1MB'a denk gelmektedir. Dolayısıyla 24/8= 3MB.
Doğrusu alttaki gibi.Neyi yanlış yazmışım hocam anlamadım?
Zaten doğru şekilde yazmıştım düzelt butonunu kullanınca öyle çevirmiş şimdi farkettim kusura bakmayınDoğrusu alttaki gibi.
Sorun değilZaten doğru şekilde yazmıştım düzelt butonunu kullanınca öyle çevirmiş şimdi farkettim kusura bakmayın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.