Epic Games İndirme süresini fazla gösteriyor

yaşar yiğit

Hectopat
Daha fazla  
indirme.PNG

Bu yeni bir problem mi? Daha önce hiç karşılaşmadım.

Ssd'niz yada hard disk'inizin durumuna bağlı olabilir bende yaşamıştım aynı durumu fakat değişkenlik gösterebilir

Başlattığımda normal başlamıştı süreler normaldi birkaç dk sonra bu hale geliyor ayrıca Steam'de böyle bir sorun yok.
Evet steam'de böyle bir sorun yok çünkü
Epic games'te bazen 0.00kpbs gibi hızlarada düşebiliyor buda indirme süresini arttırıyor bu indirme değerine düşmesinin nedeni o arada indirdiği bilgileri ssd yada hard diskinize aktarıyor

Evet Steam'de böyle bir sorun yok çünkü.
Epic Games'te bazen 0.00kpbs gibi hızlarada düşebiliyor bu da indirme süresini arttırıyor bu indirme değerine düşmesinin nedeni o arada indirdiği bilgileri SSD ya da hard diskinize aktarıyor.

O zaman bunu indirmek 1 hafta falan sürer. Güncellemeden kaynaklı bir şeymi acaba.

5 Mbps, gayet normal?

16MB indirme hızım var yani 2MB ile indiriyor 6 saat sürmesi gerek neresi normal.

O zaman bunu indirmek 1 hafta falan sürer. Güncellemeden kaynaklı bir şeymi acaba.

16MB indirme hızım var yani 2MB ile indiriyor 6 saat sürmesi gerek neresi normal.
Steamde bir sorun var internetinizin indirme hızını 8-9 kat fazla gösteriyor atıyorum orada 80 mbps gösteriyorsa gerçek hızınızı 10 mbps olarak alacaksınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı