Epic Games İndirme süresini fazla gösteriyor

Steam'de bir sorun var internetinizin indirme hızını 8-9 kat fazla gösteriyor atıyorum orada 80 Mbps gösteriyorsa gerçek hızınızı 10 Mbps olarak alacaksınız.

Steam'de bir sorun yok. İndirme ayarlarından indirme hızını saniyede bit olarak göster seçeneğini kapatırsan Epic'te aldığın değerlerle aynı değerleri alırsın. 80 Mbps internetle 80/8den 10 mb/s hız alacağın için senin değerlerinde de bir yanlışlık yok.

Eki Görüntüle 2464965

Bu yeni bir problem mi? Daha önce hiç karşılaşmadım.

Gorseldeki hızınız 5 Mbps gözüküyor. Aldığınız hız ile Epic Games'in verdiği tahmin gayet tutarlı geldi bana.

8 Megabit = 1 MegaBayt.
Mbps = Megabit per second
MBps = MegaBayt per second
Yani büyük B harfi ile küçük b harfi farklı veri birimlerini belirtir.

Steam'de bir sorun yok. İndirme ayarlarından indirme hızını saniyede bit olarak göster seçeneğini kapatırsan Epic'te aldığın değerlerle aynı değerleri alırsın. 80 Mbps internetle 80/8den 10 mb/s hız alacağın için senin değerlerinde de bir yanlışlık yok.

Gorseldeki hızınız 5 Mbps gözüküyor. Aldığınız hız ile Epic Games'in verdiği tahmin gayet tutarlı geldi bana.

Durdur başlat yaptığımda hız aynı indirme süresi 1 saat gösteriyor. A bir de indirileni doğruladığı kısımda okuma hızı 11.000 :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı