İndirme yapmadan İnternet'i meşgul etmek

Yanlış bilmiyorsam kotasız internetlerde bile 1tb kota olduğunu okumuştum sanki emin değilim. Kota aşımından yavaşlama olabilir diye düşünüyorum eğer dediğim doğruysa. Tek başınıza bunu yapmanız bir fayda sağlamaz haberiniz olsun. Bulunduğunuz bölgede gerçekten yüklenilse internete, o zaman bir çalışma olabilir yada planlanan bir çalışma sıraları vardır belki. Bu dediklerim varsayım, mantıklı olan atıyorum türk telekoma geçip türknet’ten ayrılmak. Hangisi mantıklı geliyorsa değiştirin sağlayıcınızı. Yada sağlayıcınızla görüşüp sorununuzu bildirin ve incelenmesini isteyin, ısrar edin.
Kaç kere söyledim, 3 ay oluyor kullanalı hala sorunlu. Bir ara düzelmişti yine bozdu. TürkNet beni şu YAPA'dan atsa ilk işim değiştirmek olacak fakat atmadığı için yapamıyorum. İnterneti iptal ettirmem gerekecek ve eski bir mahalle olduğu için yeterli port olduğunu düşünmüyorum. Eskiden daha az daire mevcuttu ve artık çok daha fazlası var. Sanmıyorum ki Türk Telekom bununla ilgili bir çalışma yapmış olsun.

Merhaba, TürkNet'in kopma sorunlarından bıktım. Biraz önce sayesinde oynadığım tek oyun olan CS:GO'dan 1 hafta ban yedim. İndirme yapmadan İnternet kullanımı nasıl arttırabilirim? Durduk yere hattı meşgul etmek istiyorum. Aklıma torrent kullanarak oyun indirmek silip yeniden indirmek geliyor fakat bu da SSD için pek iyi değil. İndirme yapmadan hattı meşgul etme olayını nasıl yapabilirim?
Star Trinity CST programını indireceksin , hiç indirme yapmadan sürekli hız testi yapıyor ve deli gibi kota dolduruyor🤣😂😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı