İngilizce başlangıç kitabı önerisi

• Konuyu başlatan xipl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.279

xipl

Picopat
Arkadaşlar selam, bu sene %100 İngilizce bölüm kazandım ve şu an hazırlık sınıfında okuyorum. Seneye Temmuz'da muafiyet sınavım var. Benim İngilizcem sıfır, alfabeden başlayarak anlatan grammer kitap önerisi istiyorum, tavsiye ettiğiniz kitap var mı?

Hazırlıkta beginner seviyesinde kitap seti aldıracaklardır size zaten. Fakat siz yine de temel grammar öğrenmek istiyorsanız bence bu kitap çok faydalı.

Hocam zaten okul kitap aldırıyor.

Arkadaşlar ben de biliyorum aldıracaklar ama ben önden çalışmak istiyorum yavaş ilerliyor biraz o yüzden

Arkadaşlar ben de biliyorum aldıracaklar ama ben önden çalışmak istiyorum yavaş ilerliyor biraz o yüzden

Bro zaten kitaplar pahalı, ek kitap alıp masrafa girmeye gerek yok. Seviyene göre kitap alacaksın zaten. 6 kitaba 2000 TL ödedik. Dandik kitaplara 100-200 ödemeye gerek yok.

Hocaların dediğini anlıyorum. Anlamadığımızı fark edince zaten Türkçe konuşuyorlar. Her şey İngilizce değil.

Kanka benim İngilizcem gerçekten sıfır hocaların ve genel olarak anlatılan şeylerin hepsini anlamıyorum 1 haftadır normal mi üzerine gidersem iyi seviye olur muyum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı