İngilizce ile iş bulunur mu?

L9 Yagiz

Hectopat
Daha fazla  
İngilizce ile iş arıyorum. Evden çalışmayı tercih ediyorum ve metin çevirisi işini de daha çok tercih ederim. Tabii ki size de sormak isterim. İngilizcemi kullanarak evde yapabileceğim bir iş biliyor musunuz? Bir süredir internette geziyorum ama hiçbir ilan bulamadım.

İngilizce ile iş arıyorum. Evden çalışmayı tercih ediyorum ve metin çevirisi işini de daha çok tercih ederim. Tabii ki size de sormak isterim. İngilizcemi kullanarak evde yapabileceğim bir iş biliyor musunuz? Bir süredir internette geziyorum ama hiçbir ilan bulamadım.
Evden zor gibi ancak uzaktan ingilizce eğitimi olur onun dışında rehber olabilirsiniz, tarihi gezilerde çok ihtiyaç duyuluyor.

Turizm bölümünde iş bulabilirsiniz.

Makale çevirisi yapabilir, açık alanlarda rehber olabilir, İngilizce bilgini geliştirerek Udemy üzerinden kurs açabilirsin. Çok yapabileceğin alan doğuyor İngilizce ile...

Turizm bölümünde iş bulabilirsiniz.
Onun için üniversite okumak gerekmiyor mu?

Makale çevirisi yapabilir, açık alanlarda rehber olabilir, İngilizce bilgini geliştirerek Udemy üzerinden kurs açabilirsin. Çok yapabileceğin alan doğuyor İngilizce ile...
Makale çevirisi yapılabilir evet ama nereden :)

Evden zor gibi ancak uzaktan ingilizce eğitimi olur onun dışında rehber olabilirsiniz, tarihi gezilerde çok ihtiyaç duyuluyor.
Gezi için üniversite okumak gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta belge yok

Onun için üniversite okumak gerekmiyor mu?

Makale çevirisi yapılabilir evet ama nereden :)

Gezi için üniversite okumak gerekiyor diye biliyorum. Sonuçta belge yok
Bir oyun için çeviri yapabilirsiniz veya ekibe katılabilirsiniz.

Örnek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı