Arkadaşlar var mı tavsiyeler? Arada böyle hikayeli oyunlar oynuyorum da diyorum "Türkçe Yama bırakıp İngilizce mi oynamaya başlasam?". Var mı bana yardım edebilecek? Söyler misiniz tavsiye veya program? Şimdiden teşekkürler.
Dilko'nun kelime kartları var. Onlara bakabilirsiniz. Önde kelimenin kendisi, arkada anlamı ve cümle içerisinde kullanımı var. Bu iş biraz ezbere dayanıyor fakat cümle içinde kullanarak pratik yapabilirsiniz.
Eğer oyunu ingilizce oynarsanız bilmediğiniz kelimeler geldiğinde durdurup, sözlüğe bakıp, bir yere yazıp not almanız lazım. Bu da oyun oynarken biraz zor oluyor bu yüzden tavsiyem ingilizce alt yazılı bir dizi veya film izlemek daha kolay olacaktır durdurma açısından.
Voscreen diye bir program vardı sanırım. Filmlerden, dizilerden bir parçayı alıp önünüze sunuyordu. Ona da bakabilirsiniz. Kelime öğrenme işi oradan da yapılabilir bir miktar.
Bunlar dışında 504 Absolutely Essential Words isimli kitabı da önerebilirim.
Pratik yapmak isterseniz genellikle ingilizce konuşulan online oyunlara bakabilirsiniz. Atıyorum VRChat.
Dostum mobilde 'Duolingo' adında bir program var ona bakabilirsin.
Dostum hepsini bitirebildin mi?Bitirdeysen senin ingilizcen fena bir seviyede değil ki bence gayet iyi.O bana çok kolay geldi ya. Bir ara indirmiştim.
Dostum hepsini bitirebildin mi?Bitirdeysen senin ingilizcen fena bir seviyede değil ki bence gayet iyi.
VRChat için VR gözlüğüm yok.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.