terileptil
Kilopat
Özellikle kelime dağarcığımı genişletmek için birkaç İngilizce kitap okumak istiyorum. Dil öğrencisiyim, İngilizce'm kötü değildir ama kelime anlamında sıkıntı çekiyorum. Yaşayanlar bilir, bazen sürekli gördüğüm ve bildiğim kelimelerin bile anlamlarını unutuyorum. Oturup kelime ezberi yapmak da çok sıkıcı. Sıkıcılığını geçtim akılda kalıcı da olmuyor bence. Bu yüzden İngilizce kitap okumaya başlamak istiyorum. Hatta geç bile kaldım.
Dili çok basit ya da aşırı zor olmayan, konu itibari ile de sıkıcı olmayan ve özellikle kelime anlamında bana bir şeyler katacak kitaplar önerebilir misiniz?
Not: Çok uzun romanlar olmazsa sevinirim. Daha çok kısa hikayeler okumak istiyorum. Türkçe olarak uzun roman okuyorum zaten halihazırda. Teşekkürler şimdiden!
Dili çok basit ya da aşırı zor olmayan, konu itibari ile de sıkıcı olmayan ve özellikle kelime anlamında bana bir şeyler katacak kitaplar önerebilir misiniz?
Not: Çok uzun romanlar olmazsa sevinirim. Daha çok kısa hikayeler okumak istiyorum. Türkçe olarak uzun roman okuyorum zaten halihazırda. Teşekkürler şimdiden!
Son düzenleyen: Moderatör: