İngilizce klavye nasıl kullanılır?

@SiyahiBeyfendi mesajı telefondan atmıştım efendim. Bilgisayarda not defterinde Türkçe karakterler var oradan kopyala yapıştır yapıyorum oto düzeltme yetersiz kalınca.
Anladım böyle şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum Türkçe harfleri hayatımdan çıkarmam en doğrusu olur😃

Anladım böyle şeylerle vakit kaybetmek istemiyorum Türkçe harfleri hayatımdan çıkarmam en doğrusu olur😃
Hocam çıkarmaya gerek yok sadece arkadaşların dediği gibi klavye dizilimini türkçe ayarlayacaksın devam edeceksin eskisi gibi. @Sakuya Izayoi hocam istisna kimse öyle yapmaz normalde.

Hocam çıkarmaya gerek yok sadece arkadaşların dediği gibi klavye dizilimini Türkçe ayarlayacaksın devam edeceksin eskisi gibi. @Sakuya Izayoi hocam istisna kimse öyle yapmaz normalde.
Hocam anladım zaten böylesi daha rahat geliyor düşününce.

Sürekli dil değiştire değiştire aklım karışır.

Sadece Türkçe kullansam bir süre sonra alışılır fakat buna alışana kadar İngilizce klavyeyede alışılır. Ki böylesi daha iyi bence.

Aslında konudaki mesaj birazcık farklı yere gitmiş ben şunu demek istemiştim: Sistem dili Türkçe olacak bir programa girdiğimde benden tuşu farklı olan yerlerdeki şeyleri otomatik olarak olarak Türkçeye göre değil de ingilizceye göre ayarlayacak mesela LoL'e girdim atıyorum i tuşunda market olsun İngilizce klavyede basmam gereken şeyi otomatik olarak algılayacak gibi.

Hocam anladım zaten böylesi daha rahat geliyor düşününce.

Sürekli dil değiştire değiştire aklım karışır.

Sadece Türkçe kullansam bir süre sonra alışılır fakat buna alışana kadar İngilizce klavyeyede alışılır. Ki böylesi daha iyi bence.

Aslında konudaki mesaj birazcık farklı yere gitmiş ben şunu demek istemiştim: Sistem dili Türkçe olacak bir programa girdiğimde benden tuşu farklı olan yerlerdeki şeyleri otomatik olarak olarak Türkçeye göre değil de ingilizceye göre ayarlayacak mesela LoL'e girdim atıyorum i tuşunda market olsun İngilizce klavyede basmam gereken şeyi otomatik olarak algılayacak gibi.

Ben sürekli olarak dil değiştiriyorum hocam yazarken. Normal gündelik hayatımda ENG, foruma yazarken TR klavye düzenine geçiyorum.
O bahsettiğiniz tarzda bir program bulursanız beni de etiketleyin hocam.

Klavye geldi bir İngilizce bir Türkçe kullanıyorum ama böyle sürekli değiştirerek olmayacak yoksa ingilizceye alışamayacağım İngilizce bir şekilde kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı