İngilizce Öğrenmek İstiyorum

ZentaX

Kilopat
Katılım
31 Mart 2018
Mesajlar
722
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi İngilizce öğrenmek istiyorum. Bilgim sınırlı yani lisede öğrendiğimiz kadar. Mezuniyetin üstünden de iki sene geçti hiçbir şey kalmadı aklımda diyebilirim. İngilizce makale okuyabileceğim, yurt dışına çıkarsam insanlarla anlaşabileceğim seviyede İngilizce öğrenmek istiyorum. Ne tavsiye edersiniz? Udemy’den kurs mu alayım? Yoksa örgün bir şekilde kursa mı gideyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Yaşın geçtiği için öğrenmen biraz daha zor olucaktır. Paranız varsa yurtdışında bir okula gidin yoksa burada bir kursa gitmenizi öneririm ve film izleyin bolca kolay gelsin.
 
Dilko, American Culture veya British Culture kurslarından birine gidip İngilizce dersi al. Emin ol bu azim ve istekle devam edersen halledersin.
 
Şehir nedir abi?
İstanbul

Yaşın geçtiği için öğrenmen biraz daha zor olucaktır. Paranız varsa yurtdışında bir okula gidin yoksa burada bir kursa gitmenizi öneririm ve film izleyin bolca kolay gelsin.
Yaşım 20 fazla mı geç?

Şehrinizdeki kursları araştırmanızı öneririm. Belirli bir düzeyde öğrendikten sonra sizi pratik için göndereceklerdir yurt dışına.


O konuda hangi kursa gitsem bilmiyorum sorun orada.
 
Okulda gördüğün ingilizce hiçbirșeye yaramıyor. Aktif ingilizce bașarısı istiyorsan pratik yapmalısın. Bu arada biraz gramer de gerekli keza cümle yapısını sökersen devamı rahat gelecektir. Bunun için bir kitap alabilirsin. Ayrıca sana bir sır vereyim. Habbo hotel oyununun ingiliz serverlerine gir. Ben sadece batı serverlerine bakıyorum. Asıl burada pratik yaparsın. Anlamadığın her kelimeyi yan sekmede bir translate açarak halledebilirsin. Ve oradaki kızlar çok güzel. :)
%100 akıcı konuşmak için geç.
Öğrenmenin yașı yoktur. Tabiki bir geçmiș olsaydı çok büyük bir avantaj olurdu. Kesinlikle pes etmeyin.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı