İngilizce Seviye Yükseltme

Scorpions

Kilopat
Katılım
2 Aralık 2014
Mesajlar
1.169
Makaleler
4
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim seviyem Pre-Intermediate fakat ben Muhasebe bölümü okuyorum. Önümüzdeki sene YGS'ye gireceğiz ama ben LYS 5'e girip İngilizce öğretmeni olmak istiyorum. Bunun için İngilizce'mi geliştirmek istiyorum. İngilizceyi ve öğretmenliği seviyorum. Önümde 1.5 sene var ve ben kendimi geliştirmek istiyorum. ELS'nin bir gramer kitabını aldım fakat zorlanıyorum. Seviyeme uygun kitap bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Hayatta bir şeyden zevk alıyorum ders olarak ondan da mahrum kalmayayım bari.
 
Sana tavsiyem, Sabahları uyandığı İngilizce gazate oku, yolda filan musik dinlerken, net duyabileceğin ingilinizce müzikleri seç. İngilizce alt yazılı ve konuşma dili İngilizce filmler izle. Teledünyada digitürk gibi platfromlarda bir sürü ingilizce yayın yapan kanallar var, anlamasan da dinle, kelime ve gramer , okuma yap vs vs... ve takibi kide de daha da önemlisi bir eğitmen şart.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı