- Makaleler
- 8
Windows'um İngilizce, telefonum İngilizce. Canım sıkılınca Linux'ı da İngilizce olarak kuruyorum.
O zaman kullansana![]()
Evet etkinleştirilebiliyor. Dil kısıtlaması sadece Home China sürümünde var. O da "lisans şu dil içindir" şeklinde bir kısıtlama değil, Edition ID tabanlı bir kısıtlama. Home China sürümü CoreCountrySpecific olarak geçiyor ve CoreCountrySpecific sürümünün lisansıyla sadece Home China sürümü etkinleştirilebiliyor. Home China sürümü ise sadece Çince seçeneği sunuyor. Ancak Home Single Language (CoreSingleLanguage) sürümünde böyle bir şey yok. Yani lisansın belli bir dilde kullanılabilmesi kısıtlaması yok. Sadece dili sonradan Ayarlar'dan değiştiremiyorsun, o kadar. İngilizce Home Single Language indirip format ile kurabilirsinHocam, bilgisayara girilen ürün anahtarı Türkçe olarak girilmiş. Şimdi Home Single Language İngilizce format atsam, anahtar etkinleştirilecek mi? Konu hakkında bilgim olmadığından dolayı soruyorum.
Peki İngilizce kullanır mıydınız?Ben Türkçe kullanıyorum.
İngilizceyi tam olarak bilmediğim için kullanmazdım.Peki İngilizce kullanır mıydınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.