İngilizce'de "at, it is" ne için kullanılır?

Öyle bir şey yok.

İlla vardır hocam ancak ben bilmiyorum. Preposition at kullanımları vs. yazsan çıkar.
Nasıl "öyle bir şey yok" hadi diyelim ben evdim denmesin gene de doğrusu i was at home oluyor ev DE olduğunu belirtiyor.
Edit: Eklemeyi unutmuşum ayrıca I was home eve vardığını demek için kullanılıyor at ile alakası yok.

Reis home özel bir kelime. Kendisinden önce prepositions of place gelmez.
Hocam şuan cahil olarak ilerleyeceğim, home burada nasıl özel kullanılıyor? Evin herhangi bir özelliği yok ev sadece.

Hocam şuan cahil olarak ilerleyeceğim, home burada nasıl özel kullanılıyor? Evin herhangi bir özelliği yok ev sadece.

Türkçede irregular olan tek kelimenin "su" olması gibi düşün. Su özel bir şey değil ama irregular kullanılarak gelmiş günümüze. Home unda özelliği yok ama böyle kullanılagelmiş.

Şu, şuradaki, O, oradaki gibi evet.

Hayır.

Hocam aklıma bir şey takıldı, sizin ingilizceniz iyi olduğunu düşündüğüm için sormak istedim. This ve That'in farklı kullanım alanları var mı? Bir videoda dediğim gibi diğer videoda birisi yakın diğer uzak şeyleri belirtmek için kullanılıyor diyor.

Nasıl "öyle bir şey yok" hadi diyelim ben evdim denmesin gene de doğrusu i was at home oluyor ev DE olduğunu belirtiyor.
Edit: Eklemeyi unutmuşum ayrıca I was home eve vardığını demek için kullanılıyor at ile alakası yok.
I'm home ve I'm at home şu an evde olduğunuzu belirtir ve ayrıca I'm home eve yeni vardığınızı belirtmek için de kullanılır.

Hocam aklıma bir şey takıldı, sizin ingilizceniz iyi olduğunu düşündüğüm için sormak istedim. This ve That'in farklı kullanım alanları var mı? Bir videoda dediğim gibi diğer videoda birisi yakın diğer uzak şeyleri belirtmek için kullanılıyor diyor.

Relative clause da which yerine kullanılabiliyor. Ama genel olarak başlangıç seviyesinde this ve that'i sadece "o" anlamında görürsün. Evet, uzaklığa göre değişir this veya that denmesi ama çok da önemi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı