Mesleki İngilizce öğrenirsen pek gramer değil, mesleki anlamda yani yazılımdaki İngilizce terimleri öğrenme yönünde bilgiler. Zorlamaz seni ve aklında kalır hemencecik.İngilizce de nasıl calisilir ki? Egitimler genelde gramer ustune. Benim cogunlukla kelime eksigim, bazi seylerde kelimeden ziyade kaliplasmis cumle falan sanirim, cevirsemde anlamli olmuyor.
Nasıl ingilizcelik durum yok burdan programlama bilginizin olmadığını anlıyorum.Pek bir İngilizcelik durum yok ortada aslında. Tek başına çalışırsan zor olabilir ama video falan izle veya bir eğitim serisi, aklında çok iyi kalıyor.
o kursa bakacagim mutlaka cok tesekkur ederimMesleki İngilizce öğrenirsen pek gramer değil, mesleki anlamda yani yazılımdaki İngilizce terimleri öğrenme yönünde bilgiler. Zorlamaz seni ve aklında kalır hemencecik.
Ne demek, umarım işini görür kardeş.o kursa bakacagim mutlaka cok tesekkur ederim
Bana biraz özenti gibi geldi ama beni ilgilendirmez hocam.Nasıl ingilizcelik durum yok burdan programlama bilginizin olmadığını anlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.