İngiltere'de çalışmak mantıklı mı?

MAYMUNARİF

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversite okumak yerine bu 4 senede İngiltere'de makine teknisyeni olarak çalısmak mantikli midir? Vize işleri üniversite mezunu olmadığım için nasıl olur? Kaç günde vizeler çıkar? İngiltere'yi dil konusunda daha az sıkıntı çekecegim bir yer olduğu için seçtim İngiltere'de makine alanında iş bulabilir miyim ve mesleğimin İngiltere'de değeri nedir? Ne kadar maaşlar dönüyor? Bunlar hakkında gerçekten bilgi sahibi olan biri varsa bana anlatabilir mi? İnternetten pek bilgilenemedim düşüncelerim mantıklı mıdır sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Üniversite okumak yerine bu 4 senede İngiltere'de makine teknisyeni olarak çalısmak mantikli midir? Vize işleri üniversite mezunu olmadığım için nasıl olur? Kaç günde vizeler çıkar? İngiltere'yi dil konusunda daha az sıkıntı çekecegim bir yer olduğu için seçtim İngiltere'de makine alanında iş bulabilir miyim ve mesleğimin İngiltere'de değeri nedir? Ne kadar maaşlar dönüyor? Bunlar hakkında gerçekten bilgi sahibi olan biri varsa bana anlatabilir mi? İnternetten pek bilgilenemedim düşüncelerim mantıklı mıdır sizce?

Ingilizce seviyene olduguna gore mantikli bir tercih olabilir.

Vize alıp, İngiltere'de nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?
İngiltere için çalışma izniniz var mı?

1 - Vize durumu : Eğer işçi vizesi ile giderseniz vize probleminiz az olacaktır. Çünkü size sponsor oluyorlar.

2 - Dil seçimi : Amerika - Kanada - İrlanda bu ülkelerin dili İngilizcedir ve Amerika bence Makine anlamında İngiltere'den daha büyük olacağını düşünüyorum (Daha kolay iş bula bilmek için)

3 - Mesleğinizin İngiltere ve dünyadaki değerini bilmiyorum bu değer kişiden kişiye değişecektir. Çünkü hangi makine teknisyenisiniz ? Dikiş makinesi teknisyeni ve Uçak teknisyeni olmak aynı şeyler değildir.

İnternetten bulduğum maaş 2-700€ ila 4000€ arası değişmekteymiş.

*Not : İngiltere ev kirası bakımından oldukça yüksektir. Bence Amerika'yı araştırın.

Şu an İngiltere tam anlamıyla göçmen ülkesi orada yaşayan çok yakın akraban veya tıp okuman, derece yapmış mühendis olsan anca öyle gidebilirsin vizelerin onaylanmasını geçtim çalışma izni çok zor Estonya Litvanya tarzı yerlere bakabilirsin mühendislik için en azından şansın çok düşük değil.

Eger Skilled Worker vizesi alabilirseniz 5 yil calistiktan sonra Ingilterede sinirsiz oturumunuz olur ve ucuz araba ve Londra'da olmasa da Almanya gibi ulkelere nazaran daha ucuza ev alabilirsiniz. Ayrica dil olarakta Almanya, Hollanda gibi ulkelerden daha iyi. Ayrica hangi makineler uzerine odak oldugunu soylersin daha iyi yardimci oluruz.

Ayrica burdaki 2. entryde anlattigim vize turunu detaylica anlatmis.

Bide google da lisans ve yüksek lisans mezunları en az 2 yıl, doktora mezunları ise 3 yıla kadar İngiltere'de çalışmak ve yaşamak için bu vizeden faydalanabilir. diyor lise mezunu olunca çalışma vizesi alınabilirmi Skilled Worek haricinde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı