İninal alınır mı?

1- İninal Kart'a parayı Migros, Şok gibi yerlerden nakit vererek yükleyebilir miyiz?
Yüklersin, 2 lira da komisyon ücreti isteyeceklerdir.
2- İninal Kart smskodu.com, Steam, Microsoft Store gibi platformlarda çalışıyor mu veya çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bunu da diyebilirsiniz.
İninal, kredi kartı olarak geçiyor fakat içinde bulunandan fazlasını harcamana izin vermeyeceği için borçlanmıyorsun. Her sitede ve pos makinesi olan yerlerde geçer.
3- Benim gibi 1 ayda bir 2 ayda bir para yükleyecek birine bir sıkıntı yapar mı, yani sürekli para yüklemediğin zaman kart kapanması vs. oluyor mu?
Sıkıntı olmuyor.
4- Önce uygulamadan hesap vs. mi oluşturacağız yoksa kartı mı satın alacağız? Bunu da çok merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.
Önce kartı alacaksın, sonra o kartın üstündeki barkod ile hesap oluşturacaksın.
5- Benim gibi yaşı 15 olan birisine çok sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum ama bana vereceğiniz tavsiyelere açığım.
İninal aylık 2 lira kesinti yapıyor, o yüzden tavsiye etmiyorum. Papara alabilirsin, YouTube premium, Spotify, Netflix gibi birkaç sitede belirli indirimler uyguluyor.

1- Evet
2- Çalışır
3- Olmaz
4- Satın alıp aç
5- Sıkıntı çıkmaz
Hocam galiba siz bilgilisiniz bu konuda bir sorum olacak:
Galiba İninal'e kaydolurken daha önce ininal kullanan biri size bir kod veriyormuş ve karşılıklı kazanıyorlarmış iki taraf da. Ben bir Youtuber'ın paylaştığı kodunu gördüm. Bu kodu nerde ve ne zaman kullanacağım, anlatırsanız çok sevinirim.

Hocam galiba siz bilgilisiniz bu konuda bir sorum olacak:
Galiba İninal'e kaydolurken daha önce ininal kullanan biri size bir kod veriyormuş ve karşılıklı kazanıyorlarmış iki taraf da. Ben bir Youtuber'ın paylaştığı kodunu gördüm. Bu kodu nerde ve ne zaman kullanacağım, anlatırsanız çok sevinirim.
Hocam kartı alın. Sonra referans kodu diye bir yer var oraya gir. Yanlış hatırlamıyorsam 5 TL kazandırıyor.

İninal yerine Papara kart almanı tavsiye ederim. Yüklerken/çekerken para kesintisi olmuyor, ininal gibi her ay 2 TL almıyor. Cashback olayıda oldukça iyi.
Hocam papara kartta 18 yaş sınırı var mı ve de Migros A101 Bim gibi süpermarketlerde var mı? (Biraz aciliyeti var da kart alma sebebimin ondan sordum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı