İninal alınır mı?

44kdr

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben normalde sürekli olarak Tosla kullanıyorum. Ben para çekimi yapmıyorum sadece yükleyip harcama yapıyorum yüklemeler için ATM uzak şoktan yükleme yapıyorum. Tosla için bazen sistem yok diyor ama ininal her zaman için var diyor alayım mı? İninal'ı araştırdığımda forum sitelerinde alma diyorlar.

Ben normalde sürekli olarak Tosla kullanıyorum. Ben para çekimi yapmıyorum sadece yükleyip harcama yapıyorum yüklemeler için ATM uzak şoktan yükleme yapıyorum. Tosla için bazen sistem yok diyor ama ininal her zaman için var diyor alayım mı? İninal'ı araştırdığımda forum sitelerinde alma diyorlar.
Papara varken bence kullanılmaz.

Almayın, rezalet. Herşeye para kesiyorlar. Papara alın en iyisi hem cashback vs. var.

Tosla hiçbir şeyde işlem ücreti almıyor. Para çekme de ise sadece akbank ATM dışı komisyon alıyor. Bence tosla ile devam et.

Almayın, rezalet. Herşeye para kesiyorlar. Papara alın en iyisi hem cashback vs. var.
Eskiden olsa katılırdım ancak şu an Cashback'in bir esprisi kalmadı. Eskiden YouTube ve Spotify üyeliğinin yarısını karşılıyorlardı şu an sadece 10 TL'sini geri veriyorlar. Malum uygulamalarda fiyatı artırınca artık Premium Cashback ile bile 30 TL'ye denk geliyor.

İninal'in tek güzel özelliği ŞOK gibi marketlerden yatırabiliyor olman. Çoğu kişinin evinin dibinde ATM olmayabiliyor ancak bir market mutlaka bulunuyor. Tek artısı bu diyebilirim ona da çoğu zaman sistem kapalı sistem çalışmıyor tarzında şeyler söylüyorlar anlayamadım.

İmkanınız varsa normal bir banka kartı alın. Papara'da artık dolar yatırılmıyor diyebiliyorum, sadece cashback için kullanılır gibi. Ayrıca normal banka kartında vadesiz yatırdık çünkü kul hakkı v.s. şeylerle uğraşmayalım diye ona da dikkat et.

İmkanınız varsa normal bir banka kartı alın mesela İşbank Genç Banka kartı ve dolar olarak hesapta kalabiliyor., Papara'da artık dolar yatırılmıyor diyebiliyorum.
18 üstüne yok muydu? 1 Aralık 2022 ile durdurulmuş ancak kısa bir süre içerisinde tekrar aktif olacağını söylemişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı