İninal ile Minecraft Java alınamıyor

bengisu0

Hectopat
İninal Kartla Minecraft Java alamıyorum. (Kartımda yeteri kadar para var)
Ne yapabilirim? Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum?
(Kartım güncel ve daha önce satın alım yaparken hiçbir sıkıntı yaşamadım.)
Satın almaya çalışırken bir sıkıntı oluştu diyor, kapanıyor.
Güvenlik kodu falan geliyor ama bana, çok garip.

Papara'da bir sürü işlemlerim oluyor hiç bir sorun yaşamadım. Çıksa bile paranız kaçmaz merak etmeyin eskisi gibi çekebilirsiniz.

Papara da her zaman çalışmıyor. Mesela bazı sitelerin ödeme metotları desteklemiyor.

Hayır Papara ile Minecraft almadım fakat 1 yıldır Papara kullanıyorum çok kez internetten alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Mastercard'ın geçtiği her sitede kullanılabilir. Zaten ödeme alan sitelerin %99'u Mastercard/Visa kabul ediyor.
Hocam size site atarım bu kadar emin konuştuğunuza pişman olursunuz. Adamlara 1 aydır yazıyorum mastercard kabul ediyorlar ama papara kabul edilmiyor.

Teşekkür ederim ama Discord kullanmıyorum:

Sıkıntı devam ederse RandomX#1155 ekleyin hocam belki derdinize derman olurum.

Hocam size site atarım bu kadar emin konuştuğunuza pişman olursunuz. Adamlara 1 aydır yazıyorum Mastercard kabul ediyorlar ama Papara kabul edilmiyor.

ininal Kart Visa zaten ve daha önce dolarla işlem yaptığım oldu, 24 euro 244 TL gibi bir fiyata denk geliyor hesabımda 260TL var ve aylık limitim de bitmedi, anlayamıyorum neden hata verdiğini ininal ekibine Gmail attım umarım çözülür başka bir şekilde alma imkanım yok

Hocam size site atarım bu kadar emin konuştuğunuza pişman olursunuz. Adamlara 1 aydır yazıyorum Mastercard kabul ediyorlar ama Papara kabul edilmiyor.
Hocam almayı denediniz mi? Bakın alışverişten bahsediyorum para transferi gibi değil. Mastercard'ın geçtiği her yer kabul ediyor Mastercard kartlarını buna Papara da dahil.

Herkese cevaplar için çok teşekkür ederim ❤ bir şekilde çözmeye çalışacağım, paparaya aktarmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…