İninal ile Minecraft Java alınamıyor

bengisu0

Decapat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
20
İninal Kartla Minecraft Java alamıyorum. (Kartımda yeteri kadar para var)
Ne yapabilirim? Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum?
(Kartım güncel ve daha önce satın alım yaparken hiçbir sıkıntı yaşamadım.)
Satın almaya çalışırken bir sıkıntı oluştu diyor, kapanıyor.
Güvenlik kodu falan geliyor ama bana, çok garip.
 
Paramı aktarıp yine paparadan da minecraft satın alımı yapamamaktan korkuyorum. Siz aldınız mı hiç papara aracılığıyla minecradt acaba?
Çok özür dilerim eğer çok soru soruyorsam 24 euro çok büyük bir para benim için ve tek istediğim minecraftı güvenli bir şekilde alabilmek.
Papara'da bir sürü işlemlerim oluyor hiç bir sorun yaşamadım. Çıksa bile paranız kaçmaz merak etmeyin eskisi gibi çekebilirsiniz.
 
Tuhaf değil. Aylık limiti bitmiş olabilir, kartı bloke edilmiş olabilir veya euro üzerinden para çekilmeye çalışıyorsa o yüzden problem çıkmış diye tahmin ediyorum. En kötü ihtimal ise Minecraft sayfasındaki 23.95 euro fiyatını TL sanmış olabilir. Parasını Papara'ya aktarıp denerse daha sağlıklı sonuç alınır.
Papara da her zaman çalışmıyor. Mesela bazı sitelerin ödeme metotları desteklemiyor.
 
Paramı aktarıp yine Papara'dan da Minecraft satın alımı yapamamaktan korkuyorum. Siz aldınız mı hiç papara aracılığıyla minecraft acaba?
Çok özür dilerim eğer çok soru soruyorsam 24 euro çok büyük bir para benim için ve tek istediğim Minecraft'ı güvenli bir şekilde alabilmek.
Hayır Papara ile Minecraft almadım fakat 1 yıldır Papara kullanıyorum çok kez internetten alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.
 
Teşekkür ederim ama Discord kullanmıyorum:

Sıkıntı devam ederse RandomX#1155 ekleyin hocam belki derdinize derman olurum.

Hocam size site atarım bu kadar emin konuştuğunuza pişman olursunuz. Adamlara 1 aydır yazıyorum Mastercard kabul ediyorlar ama Papara kabul edilmiyor.

ininal Kart Visa zaten ve daha önce dolarla işlem yaptığım oldu, 24 euro 244 TL gibi bir fiyata denk geliyor hesabımda 260TL var ve aylık limitim de bitmedi, anlayamıyorum neden hata verdiğini ininal ekibine Gmail attım umarım çözülür başka bir şekilde alma imkanım yok :(
 
Hocam size site atarım bu kadar emin konuştuğunuza pişman olursunuz. Adamlara 1 aydır yazıyorum Mastercard kabul ediyorlar ama Papara kabul edilmiyor.
Hocam almayı denediniz mi? Bakın alışverişten bahsediyorum para transferi gibi değil. Mastercard'ın geçtiği her yer kabul ediyor Mastercard kartlarını buna Papara da dahil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı