İninal ile Minecraft Java alınamıyor

bengisu0

Hectopat
İninal Kartla Minecraft Java alamıyorum. (Kartımda yeteri kadar para var)
Ne yapabilirim? Bu sorunu tek ben mi yaşıyorum?
(Kartım güncel ve daha önce satın alım yaparken hiçbir sıkıntı yaşamadım.)
Satın almaya çalışırken bir sıkıntı oluştu diyor, kapanıyor.
Güvenlik kodu falan geliyor ama bana, çok garip.

İninal yine kim bilir ne bahane uydurmuştur, komisyonunu alamadığından size sorun yaratıyordur. Bir de başka karttan deneyin. Ön ödemeli istiyorsanız Papara kesinlikle öneririm.
Papara kart alırken verdiğiniz 5 lirayı iade ediyor. Aman oradan işlem yapamam, yok burası olmaz gibi ayrım da yapmıyor. Çok para yüklediğinizde kafasına göre tutup kartı blokelemiyor. Tek seferde 350 lirayı yutmuyor. İlla müşteri hizmetlerini arattırmıyor.
Gayet iyi alternatifleri varken bu dönemde İninal'e bağlı kalmayın. Artık tekelden yürütemiyorlar işleri, sağlam rakipleri çıktı da haberleri yok. 6-7 ay devamlı İninal kullandım, yukarıda yazdığım sorunların tamamını yaşadım. 5 aydır Papara'lıyım, kafam rahat.

Aldığınız zaman lütfen bizimle de paylaşın, sıkıntı olduğu zaman yardımcı olmaya çalışırız :)
Aldım direk kod geldi bir sıkıntı olmadı öneriniz için çook teşekkür ediyorum ❤ Henüz multiplayer ya da serverlara girmeyi denemedim ama sorun yok şuanlık. Her şey için çok sağolun iyi günler diliyorum sayenizde hem uygun fiyata aldım hem de transferle uğraşmak zorunda kalmadım <3

Aldım direk kod geldi bir sıkıntı olmadı öneriniz için çook teşekkür ediyorum ❤ Henüz multiplayer ya da serverlara girmeyi denemedim ama sorun yok şuanlık. Her şey için çok sağolun iyi günler diliyorum sayenizde hem uygun fiyata aldım hem de transferle uğraşmak zorunda kalmadım <3
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun, iyi oyunlar dilerim :) <3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı